Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zoon Glennis Grace terroriseert de buurt


Dat Glennis Grace en haar zoon zich walgelijk hebben gedragen weten we inmiddels. Glennis wordt samen met haar zoon en een knokploeg van tien man beschuldigd van het mishandelen van het minderjarige supermarkt personeel van de Jumbo.

Maar de 15-jarige zoon van Glennis Grace blijkt nog veel meer op zijn kerfstok te hebben. Zo beweerde Dennis Schouten dat hij al en strafblad heeft en liet Roos Schlikker die te gast was in de talkshow VI Vandaag weten dat ze al eerder een hele onprettige confrontatie met de zoon van Glennis heeft gehad.

Daarnaast lieten verschillende buurtbewoners weten bang te zijn voor Glennis Grace. Volgens de buurtbewoners accepteert Glennis namelijk geen tegenspraak en is ze op zijn zachts gezegd geen prettige vrouw in de omgang om nog maar te zwijgen over haar zoon.

Maar de Privé heeft nog een aantal buurtbewoners geïnterviewd en die laten weten dat de zoon van Glennis samen met zijn vrienden al lange tijd de gehele buurt terroriseren.

Één van deze buurtbewoners zegt er het volgende over:

“Afgelopen jaar zijn er veel incidenten rond deze groep geweest. Er is zelfs een buurvrouw verhuisd omdat ze is geterroriseerd. Het zijn allemaal snotneuzen tussen de veertien en zestien jaar. Ze zijn nergens bang voor.”

“Er was altijd onrust in de speeltuin. Ik heb daar weleens wat over gezegd tegen die jochies. De volgende dag waren mijn bloempotten op straat kapot gegooid. Ook terroriseerden ze mij. Hierdoor ben ik de wijk uitgevlucht om elders in Amsterdam te gaan wonen.”

“Ik voelde mij er niet veilig. Ondanks het feit dat ik vaak de politie heb ingelicht, gebeurde er niets… Ja, nu!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nou geloof me, ik trok hem met z’n bek over de straatstenen, en als z’n moeder wat te zeggen heeft, haar ook

Nou ik wil wel 1uurtje met de jongen sparren maar dan zonder bescherming

Triest geval is dit, maar veel pubers worden tegenwoordig ook niet meer opgevoed [alleen maar gevoed] dat komt omdat de ouders veel moeten werken en niet weten wat hun kinderen uitspoken!!! Maar Glennis is ook een ordinaire vrouw!! welke goede moeder gaat verhaal halen als haar zoon iets heeft uitgespookt.
Wij straften de kinderen juist als ze iets uitgespookt hadden wat niet door de beugel kon.

Gelukkig hebben wij onze kinderen goed afgeleverd voor de maatschappij!!!

Mocht dit echt zo zijn dan zoontje maar eens afleveren bij Pieter baan centrum.

Dat is vakantie,een hele dag stenen kloppen.

Waar heb je die tokie foto gevonden?

Ja, maar hoe moet Glennis Krijs in vredesnaam een kind opvoeden, ze kan zichzelf niet eens opvoeden.