Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Matthijs van Nieuwkerk zit in grote problemen


Matthijs van Nieuwkerk is niet stil blijven zitten na het einde van het programma De Wereld Draait Door. Hij heeft elke week zijn eigen show genaamd Matthijs gaat Door en dat mag toch wel qua kijkcijfers een succes genoemd worden. Het lijkt er dan ook op dat alles wat Matthijs aanraakt in goud verandert. Maar wellicht heeft Matthijs dit keer zijn hand overspeeld.

Afgelopen donderdag vond namelijk het Matthijs Gaat Door In Concert plaats in de Ziggo Dome. Maar Albert Verlinde liet weten dat dit muziekspektakel nogal dubieus is omdat het wordt georganiseerd door de publieke omroep en er tonnen mee worden verdiend.

En dit vond het Commissariaat voor de Media blijkbaar ook, want die zijn op dit moment aan het onderzoeken of de concerten van Matthijs wel volgens de regels zijn verlopen.

Het heeft er alle schijn van dat Mathijs en de omroep BNNVARA een flinke tik op de vingers zullen krijgen. Het commissariaat doet pas uitspraak als het concert ook op de tv is uitgezonden. En het concert dat afgelopen donderdag al heeft plaatsgevonden zal pas in de zomer op de tv worden uitgezonden. Dus het is nog even zweten voor Matthijs en BNNVARA.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tja Geld stinkt niet he

Hou op met dat gezeur, Verlinde is gewoon jaloers. Het was in één woord: geweldig! 15.000 mensen hebben genoten.

Hahahahaha, geweldig dit…. En zooooo verdiend

Tik hem niet alleen op de vingers maar helemaal van de zenders af. Wat een over het paard getilde droeftoeter is die matthijs.

Wat een jaloerse zuignap is die Verlinde.
Zelf bakken met geld verdienen maar een publieke omroep die geld over zou houden aan een concert is vies.
Dat geld dat de omroep verdienen kan komt wel ten goede van het werk van de omroep en verdwijnt niet als winst in de zakken van de makers.

Zielig mannetje die Albert Verlinden.