Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes uit huis gezet door Rachel


De soap rond de familie Hazes lijkt steeds gekker te worden. Andre Hazes die zich een ongeluk zuipt en de ene na de andere vrouw pakt. Zelfs de getrouwde regisseuse van zijn eigen docu moest het ontgelden. Om nog maar te zwijgen over zijn snuif en gok hobby. Rachel die een relatie aangaat met één van de grootste criminele kopstukken van Nederland en op 52-jarige leeftijd nog een kind van hem wil. En dan Monique de ex van Andre Hazes die doet of er niks gebeurd is en speelt of zij met Andre Hazes één happy familie zijn.

Monique heeft Andre dus weer in huis genomen. Eerst leek het erop of Andre daar verbleef enkel om zijn zoontje te zien. Maar dat schijnt toch anders in elkaar te zitten.

Andre die laatst nog het plan had om de villa te verkopen waar Monique en zijn zoontje in wonen, omdat hij in geldnood zat gaat dit waarschijnlijk toch niet doorzetten.

Andre woonde namelijk in bij zijn moeder Rachel en hoopte af en toen weer naar Monique en terug naar zijn moeder. Maar dat kan nu niet meer. Andre heeft namelijk zijn spullen gepakt, omdat Klaas Otto haar nieuwe vriend bij haar komt wonen en Andre het geflikflooi niet kan aanzien.

Dus woont Andre nu weer bij Monique en daar zal hij de komende tijd ook wel blijven. Monique zal hier wel blij mee zijn, want het lijkt erop dat ze het allemaal wel hartstikke leuk vindt dat Andre nu weer daar woont. Het gezin is weer compleet. Zo weet ze ook dat Andre de villa niet zal verkopen als hij er zelf ook in woont.

Rachel maakte het afgelopen week ook al heel bont. De organisatie van de concerten van Heel Holland Zingt Hazes waar zij zelf onderdeel van uitmaakt is niet heel blij met de gang van zaken.

In het vip gedeelte bij het concert was Rachel namelijk alleen maar aan het zoenen en intiem aan het doen met haar nieuwe vriend Klaas Otto. De organisatie vond dit niet gepast, omdat dit een eerbetoon is aan Andre Hazes senior. Ook Roxeanne Hazes die erbij was, maar geen woord tegen haar moeder zei door hun ruzie walgde van dit tafereel. De verhalen gaan zelfs dat Andre Hazes zich schaamde voor het puberale gedrag van zijn moeder en Klaas. Andre werd ook nog door een vriend op de foto gezet tijdens het concert en deze foto zorgde voor heftige reactie’s, omdat Andre er zo slecht uitzag op de foto.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Blijf lekker bij Moniek, met nog een kindje, erbij ga je energie in de muziek stoppen
Wi hebben je zo gemist, wat jij doormaakt heb ik ook meegemaakt, , schop onder je komt, en vooruit met je leven, je bent een ras artiest

Een ra junkie bedoel je zeker hou toch op dat verwende jochie gaat in rap tempo zijn vader achterna gaat straks ook in een vuurpijl de lucht in

De hele fam gazes moet onder therapie

Hahahaha daar heb je helemaal gelijk in, en die Monique wat een dom mens is dat, om weer die Hazes in huis te nemen, ook al is hij de vader van kleine Andre, hij zal nooit veranderen, hij is precies een kopie van zijn Vader, zuipen, vrouwen en snoeren, en dan doet die Monique alsof er niets gebeurd is door hem in huis en in haar bed te nemen.

Precies John👍

Ik had veel respect voor Moon. Al snap ik haar veel te liefdevolle gedrag nu echt niet meer.🙄
Durf er idd voor 1 miljoen op de wedden dat ze weer bij elkaar in bed liggen.
Hoe verwarrend is dat voor hun kind?
Als pa een scharrel heeft, is interesse in kind nul.
Nu hij even geen woonruimte en scharrel heeft zijn kind en ex weer eventjes ‘interessant’.
Moon denkt ws, ooit komt ie voor altijd terug. Dus gewoon maar alles pikken.😏
Meid ga verder met je leven & zorg voor een bezoekregeling.
Zodat die lullo niet alleen eens komt als het hem uitkomt en dan weer weken of langer niet.
Zo’n waardeloze flapdrol die André.

Lachwekkend dat maffe zootje Hazes-jes.
Rox zal zich ws doodschamen voor zo’n gekke ma & broer.
Gestoorder dan dit is niet mogelijk !!😂😂😂

ach ja wat moet je er van vinden? een grote aso familie, alleen Roxeanne is een normaal iemand, waar je respect voor moet hebben. ikzelf zou mij rot schamen om bij zo een aso familie te horen.
maar dat is mijn mening.!!

WAT N, HOFJES FAMILIE ZEG KAN HET NOG ERGER!!!

Amusement van de bovenste plank , kan hier geen reality-soep (haha) van komen , dit tart elke verbeelding , Dré jr heeft ’t flikflooi-patent , Klaas Rustagh , r komt ’n nieuwe baby , dit bedenk je toch niet , jullie hebben goud in handen Rochel , dat ziet ’n blinde Mol toch ook , proest

Ik wordt misselijk van die hele familie.Zet ze niet meer in de schijnwerpers maar gewone mensen die het verdienen.

Ik ben die familie hazes zoooooo zat sjonge jonge man wat een familie jonge mocht hij ooit gaan optreden gaan we allemaal boe roepen wat is die jongen een vreselijke persoon geworden wat is die kleuter achteruit gegaan leef alsof het je laatste dag is nou pas maar op kleuter als je zo door gaat word volwassenen gedraag je als een kerel een man een echte vent niet als een baby en moeders geef is een goed voorbeeld oh wacht dat gaat natuurlijk niet je bent natuurlijk niet burgerlijk en braaf opgevoed sorry even vergeten.

Narcisten hebben geen echte eigen persoonlijkheid, daarom ook telkens die domme onnadenkende acties & keuzes bij André en Rachel.
Ze hebben geen idee waarom ze wat doen en volgen gewoon hun impulsen. Als het maar spannend en avontuurlijk is.😆

Het zal mij een rot zorg zijn wat ze doen leven en laten leven toch. Een ding wil ik wel kwijt aan Monique meid zoek een lieve vent die er voor je is jij verdient beter je zal uiteindelijk weer bedrogen worden door zuipende en snuivende dreetje je bent een pracht vrouw voor jou staan de leuke mannen in de rij staar je niet blind op dat lossertje want die geeft geen zak om je
Hoop dat je gelukkig wordt met de juiste beslissingen . Je bent een kanjertje

Ach hij word met open armen ontvangen door Monique dus een slaapplaats heeft ie weer.En hij schaamt zich voor zijn moeder laat ons niet lachen!Hij doet iedere keer precies het zelfde als zn moeder.Iedere vrouw aflebbberen voor heel nederland en ten overstaan aan de moeder van zn kind.

Dit is live,ga zo door dre.

Snuif alsof het je laatste dag is en gaaaa aaaah aaaah aan

Geen Andre Hazes meer en die moeder is 52??? Se-ri-eus?????

Andre moet eens een keuze maken of hij blijft bij Monique en hun zoontje of hij kapt ermee maar dan wel voorgoed ook word het tijd dat hij kapt met zijn moedee kijk naar je zus Roxeanne zij is heel gelukkig met haar vriend en zoontje eindelijk ziet ook zij in dat haar moeder niet deugt ze is ook nog eens een nare oma volgens mij mist ze haar kleinzoons niet eens ze had gewoon Monique moeten accepteren dan was het nog een fijne familie geweest met haar kids aanhang en kleinkinderen altijd geld verdienen over de rug van Andre Hazes senior en dat nu gaan opmaken met een crimineel applaus mevrouw Hazes je word in heel Nederland gehaat en uitgekotst

Die hele fam Hazes moet geen podium meer krijgen in de media, want je wordt hier kotsmisselijk van!
Stop met die verhalen laat ze lekker allemaal hun ding doen,
Het is 1 grote fam hebzucht, op Roxanne na denk ik

André had beste bij Sarah kunnen blijven allebei niksnutten, geen normen en respect in hun lijf & scheit aan alles.😜
Nu is die lieve Mo elke x de pineut. En nog erger zijn zoon.. Die snap er niks van, waarom voel ik geen liefde van pa?
Die is inmiddels al zo beschadigd, door alle perikelen van pa.😭 (en ma die alles pikt)
Pa volgt lekker zijn lusten & maakt er een zootje van. Liefde kent hij niet en kan hij niet geven.

Pino, jij suggereert dat André misschien beter bij Sarah had kunnen blijven! Nog niet eens zo’n gekke gedachte, maar ik zie andere redenen dan jij doet.
Je kunt van André zeggen wat je wilt, maar hij is net als ieder ander en verlangt ook naar liefde in zijn leven. Liefde die in een relatie vaak de bindende factor is. Alleen moet je liefde niet verwarren met hebzucht en berekening.
Overigens doe jij jouw naam Pino wel alle eer aan. Pino betekent namelijk: stommeling, vervelende vent.

Marquerite, pas op je hart haha🤣🤣🤣
Familie van Sarah???😉
Hard hè die waarheid, hoop dat je ervan kan slapen. 🤣🖕🤪

Zoo ook verknipt die familie, ma is precies zoon: als zij een scharrel heeft, kan zoon oprotten.

Zo doet André het ook met zoon, Sarah moest niks van zijn mond weren en hij zag hem vervolgens ook nauwelijks meer.
Om te kosten dat gedrag en familie!

Ga maar weer bij die verknipte Sarah wonen André.
Lekker elke avond out gaan samen met drank, drug en sigaretten.
Samen in de goot is altijd beter en knusser dan alleen.🤮

Dyan, je moet tegen eens proberen na te gaan wie hem stilletjes naar de kloten heeft laten gaan. Weet zeker, dat je een verrassende ontdekking zult doen.

Die hele Hazes zingt met hun concerten is 1 groot blamage. Die beste ouwe draait 23 keer zijn graf om omdat die achterlijke concerten totaal niet meer over Andre senior gaat. Hier toon je geen respect aan je vader of aan je man Rachel. Het is geld verdienen over zijn rug. Bizar. Die hele familie Hazes zijn tokkies. Dat leipe wijf van Rachel met haar zoon sdie snuift, zuip en gokken. . Ik heb zo verschrikkelijk hekel aan “Hazes zingt” wat een familie die door iedereen is uitgescheten. Het beste niemand meer naar die concerten gaan en totaal geen gehoor aan geven.

Amen👌😆
Perfect omschreven Rob!