Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eva Jinek is een zure schooljuffrouw


De kritiek op de talkshowkoningin Eva Jinek begint steeds meer toe te nemen. Van alle talkshows die nu in de avond op de tv te zien zijn doet Eva Jinek het relatief gezien het slechts.

Eva Jinek blijkt een enorme flop te worden voor RTL waar ze flink in hebben geïnvesteerd. Het lijkt er ook op dat Eva een flink deel van haar salaris zal moeten inleveren. Eva verdient meer dan 1 miljoen euro per jaar bij RTL en daar hoeft ze maar 6 maanden per jaar haar talkshow voor te presenteren. De andere 6 maanden is ze op vakantie en neemt Beau van Erven Dorens het van haar over.

Eva is dus de best betaalde talkshow host op de Nederlandse tv. De mannen van Vandaag Inside, Arjan Lubach met de Avondshow en de presentatoren van Op1 moeten het met veel minder salaris doen en doen het beter qua kijkcijfers.

Fons van Westerloo oud directeur van RTL en SBS zegt in zijn column in de Telegraaf dat Eva waarschijnlijk passé is.

 “Eva Jinek moet het regelmatig doen met een bescheiden aantal kijkers. Dat wil niet zeggen dat zij een slecht programma maakt, wel dat de kijkers iets anders gewoon aantrekkelijker vinden.”

Jan Uriot van de Privé haalt ook hard uit naar Eva Jinek in zijn rubriek Wat Vindt Jan.

“Eva wordt de laatste tijd een beetje een zure schooljuffrouw. Het is niet meer relativerend, zoals we Eva kennen. Dat moet er wel meer in zitten.”

Eva moet helemaal vrezen voor haar positie nu RTL Renze Klamer een contract heeft aangeboden. Renze is bekend van de Vooravond welke hij een paar maanden lang met Fidan presenteerde op de publieke omroep. Dit moest de vervanger voor De Wereld Draait Door worden. Ze hadden redelijk goede kijkcijfers, maar de NPO wilde meer en verving het hele programma met het nieuwe programma Sophie & Khalid. Wat het uiteindelijk veel slechter bleek te doen dan De Vooravond.

Overigens is Eva nog steeds ziek. Ze heeft last van een keelontsteking. Eva werd vorige week dan ook vervangen door Humberto Tan die het qua kijkcijfers prima deed. Sterker nog toen Humberto Tan nog RTL Late Night presenteerde had hij jaren veel hogere kijkcijfers dan Eva nu heeft. Zien we Eva binnenkort weer terug bij de publieke omroep?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik heb haar nooit bijzonder gevonden als talkshow host.

Zie veel liever humberto, doet het veel leuker..

Ik zie liever niet humberto en jinek. Ik zou graag talkshows afgeschaft zien. Het is allemaal dezelfde linkse elite bagger!!!