Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes moet contact met Rachel verbreken


Er lijkt geen einde te komen aan de soap rondom Andre Hazes. Laatst lieten wij nog weten dat Monique de ex van Andre hem een ultimatum had gesteld. Monique wil namelijk graag nog een tweede kindje, maar ze is al 44 jaar en de tijd dringt dus.

Monique heeft altijd gezegd dat ze kinderen wil van dezelfde vader. Dus ook haar tweede kindje moet dan van Andre komen. Monique wil dan ook binnen een maand weten of Andre ook nog een tweede kindje wil met haar. Monique eist overigens niet dat ze eerst weer een relatie met elkaar moeten hebben. Andre is dit keer gewoon een soort donor. Wij denken niet dat Andre hier akkoord mee gaat, maar er zijn wel vreemdere dingen gebeurd dus wie weet.

Maar Monique laat het hier niet bij. Monique heeft namelijk ook aan Andre laten weten dat hij het contact met zijn moeder per direct moet beëindigen. Andre woont nu weer bij Monique in, omdat Klaas Otto de nieuwe vriend van Rachel bij haar is ingetrokken. Andre kon al het geflikflooi niet aanzien en besloot weer bij Monique te gaan wonen. Overigens lijkt het er nog steeds op dat Andre en Monique geen relatie hebben op dit moment. Maar als Andre aan de deur staat heeft Monique eigenlijk niet veel keus en moet ze hem wel binnen laten. De villa waar Monique in woont staat namelijk op zijn naam. En het kwam Monique eigenlijk ook wel goed uit dat Andre weer kwam, omdat ze haar kinderwens nog in vervulling wil laten gaan.

Monique wil dat Andre het contact met zijn moeder verbreekt, omdat ze bang is dat Andre wellicht nog verder de put in wordt getrokken nu Rachel Hazes een relatie heeft met een topcrimineel. Klaas zou een slecht voorbeeld voor Andre zijn. We weten dat Andre zich vaak optrekt aan mannen in zijn leven die een soort vaderfiguur voor hem zijn.

Andre keek ook erg op tegen de stiefvader van zijn ex Sarah van Soelen. Andre ging op een gegeven moment zelfs dezelfde kleding dragen. Je zag Andre dan in luxe pakken verschijnen op afspraken en op de tv. Er werd toen vaak gegrapt dat Andre er als de godfather wilde uitzien. Maar hij kopieerde gewoon de kledingstijl van zijn stiefvader omdat hij tegen hem opkeek. Om Andre nog een beetje op het rechte pad te houden wil Monique dan dat Andre zijn contact met zijn moeder verbreekt zolang ze een relatie heeft met Klaas Otto. Of Andre dat ook echt gaat doen vragen wij ons af.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat durft hij helemaal niet, hij heeft dit nog nooit gedaan, zelfs niet toen hij nog samen was met Monique.

Met haar regels komt ze niet ver,ze is zelfs afhankelijk van zijn eigen huis,beter beslissingen nemen als je niets te zeggen hebt,probeer eerst onafhankelijk te worden,ga gewoon een job zoeken madam Monique.xxx

Andre Hazes moet contact met 44 jarige vrouw volledig en definitief verbreken, de oorzaak van al zijn ellende.
Eigen villa in eigen bezit en gebruik nemen, over de eigen zon zorg wettelijk regelen en overnemen, die 44 oude pleister en bloedzuiger uit het villa hooien om werk te zoeken, om eigen rekeningen voortaan zelf te betalen.
Doei hele jaar dor met vakantie.

@Ikkem:
Als die kwal André alles voor zichzelf wil/moet hebben, zoals jij aangeeft, zal hij voortaan ook 24/7 voor zijn kind moeten zorgen. Zoals Moon nu al zijn hele leventje doet van hun lieve zoontje.💖
Pa heeft 0% interesse in zijn kind, die zal hij dus linea recta bij oma dumpen.😏
En er net als nu nauwelijks naar omkijken.
Lui op bank liggen is enige wat hij kan.
Grote luiwammes & niksnut die Hazes-tokkie!🤪

Zij gebruikt het kind voor eigen gewin, om nog meer te winnen wil ze nog meer kinderen van dezelfde fader. Als die “dezelfde fader” een straatmaker was dan had ze wel genoeg aan een kind.
Ik zie helemaal geen verschil tussen Monique en Rachel, het is dezelfde soort mens, blijkbaar de reden waarom ze hekel aan elkaar hebben.
Volgen sommige here Andre is grootste stront, junk en dronklap zolang hij 44 jaar oude vrouw niet meer wil. Als er de kleinste kans schijnt te zijn dat Monique de kans krijgt om haar macht over Andre uit te oefenen, dan is hij plots prima vent, alles wordt vergeten en vergeven.

André moet onder de vleugels van mama weg , want zij heeft alleen maar een negatieve invloed op haar kinderen , ze is zo labiel als een klein kind

Ja zo denk ik er ook over zou me vreselijk voelen als ik op de beurs van iemand anders moet leven

Tjonge tjonge je papa zal maar Andre Hazes heten en je grootma Rochel. Je schaamt je toch 7 kleurenstront in je luier. Nu mag van mij de kinderbescherming optreden.

Wie ben jij om zo te oordelen, als ik jou zo lees mag je blij zijn dat jij 1 hersencel meer hebt als een koe anders scheet je nog in je eigen woonkamer!!!

Ha die Tamara…
Familie van de Tokkie-Hazesfamilie of Soelen-familie???
Hahah zo vol haat hihi lastig he die waarheid.. LOL!!!

Volgende mij is zij toch ook niet slim wil een kind nog van waar het aan en uit is is geen haar beter zo zijn de kinderen die er om lijden als ze daar maar eens aan denk

Whahahaha Ikkem .. fader met een F!!!! Vader is dat hihi de NL-taal is niet jouw beste kant.