Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Charly Luske gaat los en doet zijn verhaal


Nadat Dennis Schouten en Jan Roos de bizarre chatgesprekken en spraakberichten hadden onthuld waarin de 43-jarige Charly Luske een 20-jarig meisje het bed in probeerde te krijgen ging het helemaal mis.

Charly is zelf getrouwd met de 55-jarige actrice Tanja Jess. Die bekend is geworden van haar rol als Bowien in GTST. Tanja wist nog van niks en kwam er achter nadat Charly het haar had opgebiecht net voordat Dennis en Jan Roos het grote nieuws onthulde.

Tanja was woedend op Charly, maar gaf als reden voor zijn gedrag zijn slechte jeugd. Het leek hiermee of Tanja begrip had voor Charly, maar Yvonne Coldeweijer liet weten dat dit komt omdat Charly al jarenlang dit soort dingen doet. Hij blijkt een notoire vreemdganger te zijn en zijn vrouw Tanja Jess moet daar wel van op de hoogte moet zijn geweest. Wellicht had ze gehoopt dat Charly dit definitief achter zich had gelaten.

Nu gaat Charly Luske morgenochtend helemaal los. Want hij zal zijn verhaal gaan doen bij Koffietijd. Charly wil vast proberen zijn naam te zuiveren en waarschijnlijk zullen Dennis Schouten en Jan Roos er ook langs van krijgen. Wij zijn in ieder geval benieuwd wat Charly morgen te melden heeft live op de tv bij Koffietijd al zullen de kritische vragen wel achterwegen blijven het is en blijft Koffietijd hé.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een eikel die charly lusthem een meisje verleiden van 20 jaar .Hoop dat die er flink van langs krijgt die vreemdganger wat een zak ik hoop dat die niet meer aan de bak komt hahaha.

Die probeert zijn straatje schoon te praten, misselijk mannetje.