Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Miljuschka haalt hard uit naar Glennis Grace


Glennis Grace is enkele weken nadat ze het minderjarige supermarkt personeel van de Jumbo met haar knokploeg mishandelden weer aan het touren. Daarom gaf ze gisteren een interview aan RTL Boulevard.

Alleen waren de antwoorden die Glennis in het interview gaf stuitend en heel respectloos. Er werd haar namelijk gevraagd wat ze heeft gedaan toen ze 3 nachten in de politiecel moest doorbrengen. Daarop gaf ze het onderstaande antwoord.

“Ik heb heel veel geslapen en gek genoeg heb ik daar ook echt mijn tour voorbereid. Het klinkt heel gek, maar dat heb ik wel gedaan.”

Dit schoot bij veel mensen waaronder Miljuschka Witzenhausen in het verkeerde keelgat. Want het lijkt erop of je met dit antwoordt eigenlijk helemaal niet beseft wat je gedaan hebt.

Miljuschka werd dan ook witheet en reageerde als volgt toen ze het interview zag.

“Ik vind het zo raar wat ze antwoordt. Dus dan heb je de playlist gemaakt? Ik vind dat ook disrespectful naar de potentiële slachtoffers.”

Ook collega’s Patty Brard en Bart Ettekoven vinden de antwoorden van Glennis Grace buitengewoon ongepast.

Patty Brard:

“Het is veel ‘ik’.”

Bart Ettekoven:

“Ik hoor nergens van: ‘Ik schaam me zo voor mijn fans dat ik me heb misdragen.’ Ze zegt wel sorry, maar ze rept nergens met geen woord over de mensen die slachtoffer zijn geworden.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als ze voor moet komen dan hoop ik dat ze de schade van de supermarkt moet betalen en de ziekenhuiz kosten van het slachtoffer en ook 3 jaar gevangenisstraf krijgt en 3 maanden voorwaardelijk samen met de vrienden die daarbij heb geholpen

Schaamte kent Glennis de knokker niet.Komt niet in haar woordenboek voor.Als ze zelf maar door kan met haar leven .Hoe dat het jumbo personeel er aan toe is interesseert haar geen moer.

Laten we toch ophouden met dat tokkie wijf ze is het niet waard , en laat die zgn excuses achter wegen .Opzouten die Jumbo sloper en consorten.

Het interesseert Glennis niks, leeft alleen voir zichzelf.
Inleven en empathie kent deze tikkie niet.
Vraag me echt af uit wat voor gezin Glennis komt, ze is net zo verknipt als haar vader.
Zeker veel te erg verwend door haar moeder. Al kreeg die ook klappen van Glennis. Eng gevaarlijk wijf die tokkie.

Ze zat daar 3 dagen en ipv tot bezinning te komen en goed nadenken over wat je hebt gedaan en hoe je dat de volgende keer anders zult aanpakken zat mevrouw gewoon haar tour voor te bereiden??? Lijkt erop alsof ze geen spijt heeft van haar misdragingen richting personeel jumbo

Het lijkt er niet op dat ze spijt heeft.Het is gewoon zeker dat ze totaal geen spijt heeft.

Dat mens verandert echt nooit, ze is en blijft een grote egoïst.

Glennis grace is een uit de soep getrokken soepkip. Ze kakelt er op los. En probeer overal en graantje me te pikken. Ik snap niet dat deze vrouw nog fans heeft. Ja ze kan zingen maar dat kunnen er meer, ze is vervangbaar. Dus laten we dat dan maar doen. Terug in de soep en flink koken. Oftewel weg ermee

Deze vrouw moet nooit meer kunnen optreden