Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B ging ook naar bed met minnares Marco Borsato


De afgelopen dagen komen er weer nieuwe onthullingen boven water drijven over wat Ali B de laatste jaren allemaal gedaan heeft.

Zo deed zangeres Ellen ten Damme een schokkende onthulling in het programma ‘De Geknipte Gast.’ Ellen zei dat ze 8 jaar geleden in Marokko een ernstig zedendelict met Ali B had meegemaakt tijdens de opnames van een muziekprogramma van Ali B van de AvroTros. Ellen heeft inmiddels met de politie gesproken en noemde Ali B een gestoorde gek. Maar Ali B ontkent en kwam met een statement waarin hij zei dat Ellen en hij jaren daarna nog leuk contact hebben gehad.

Nu weten we dat Ali B na alle die onthullingen een notoire vreemdganger was. Bij een aantal vrouwen ging Ali B over de schreef en vertoonde hij wangedrag, maar er zijn blijkbaar ook vrouwen die vrijwillig het bed deelde met Ali B.

Yvonne Coldeweijer laat namelijk weten dat Ali B en Marco Borsato naar bed zijn geweest met dezelfde dame. Deze dame is Iris Hond de bekende pianiste waardoor Marco Borsato zo in de problemen kwam. De affaire met Iris Hond was namelijk de reden dat Marco zijn befaamde excuus maakte op de tv. Hij werd toen geïnterviewd door zijn goed vriendin Linda de Mol. We herinneren ons allemaal nog wel dat Marco het had over een intimiteitsvacuum met zijn vrouw Leontine en dat het eigenlijk allemaal daardoor kwam.

Toen wisten we nog niet veel van de beerput van Marco die maanden daarna geopend zou worden. Marco bleek een noitore vreemdganger die volgens Henny Huisman met meer dan 50 vrouwen was vreemdgegaan. En daarna kwamen ook nog de verhalen van het Voice schandaal dat Marco niet van minderjarige meisjes kon afblijven met als dieptepunt een aangifte wegens aanranding.

Overigens verbaasd het ons niet dat Iris Hond ook het bed zou hebben gedeeld met Ali B. Ze heeft blijkbaar een zwak voor bekende mannen, want het gerucht gaat al jaren dat ze het blijkbaar ook met Matthijs van Nieuwkerk deed.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sorry maar die mannen gaan stuk voor stuk vreemd, dat is niet de verantwoordelijkheid van Iris de Hond. Je kunt hoogstens concluderen dat die drie mannen voor getalenteerde knappe jonge vrouwen vallen.