Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jumbo-slachtoffer Glennis Grace weer aan de betere hand


Glennis Grace heeft met haar slachtpartij in de plaatselijke Jumbo de woede van bijna heel Nederland op haar hals gehaald. Ze richtte een complete ravage aan en mishandelde met haar knokploeg het minderjarige supermarkt personeel.

Een week geleden maakte Glennis dan eindelijk haar excuses in een 4 minuten durend filmpje. Alleen bleek achteraf dat de reden hiervoor niet was dat Glennis zoveel spijt had, nee de zangformatie Ladies of Soul wilde haar eruit knikkeren als ze geen excuses zou maken. En dat wilde Glennis natuurlijk voorkomen, want dit is op dit moment haar grootste inkomstenbron.

Gisteren in RTL Boulevard ging het weer even over dit incident, omdat Glennis volop bezig is met haar comeback. Zo probeert Glennis elke optreden aan te pakken om maar geld te kunnen verdienen. Laatst nog trad ze op in Venlo alleen waren de kaarten niet verkocht aan Nederlanders maar aan Duitsers. De Nederlanders hadden er blijkbaar geen zin in en de Duitsers die weten niks van het Jumbo incident af en konden de kaarten goedkoop op de kop tikken.

RTL Boulevard-journalist Aran Bade liet gisteren weten dat één van de Jumbo slachtoffers weer aan het werk is. Dit slachtoffer had een hersenschudding opgelopen en kon daardoor twee maanden niet werken.

Aran Bade zei er het volgende over:

“Op hetzelfde moment is er een Jumbo-jongen nu die eindelijk weer aan het werk is na een hersenschudding. Dat is gewoon de realiteit op dit moment daar in de Jordaan. Dan is dit heel wrang. Dan kijk je hier ook met andere ogen naar, vind ik.”

“Ik heb contact met mensen in de Jordaan. Dat hebben we al sinds het incident daar was. Die zeggen ook hoe het voor hen overkomt. Met walging kijken ze hier op dit moment naar. Het kan hen ook triggeren. Ze worden nu ook geprepared hiervoor dat Glennis dit nu aan het doen is, want die mensen zijn gewoon nog steeds boos.”

Presentator Eddy Zoëy:

“Voelt het een beetje alsof ze op hangende pootjes de pers te woord staat omdat ze tickets moet verkopen? Wat we horen van haar tour nu is dat het toch echt niet supergoed loopt.”

Aran:

“Nee, het loopt niet goed. Het heeft er zeker mee te maken. Het gaat over de BV en de artiest Glennis Grace. De schoorsteen moet roken. Ze wil weer verder, maar er is een onderzoek wat loopt bij het Openbaar Ministerie op dit moment.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geen podium meer geven en plaatsen in rijtje uitgerangeerde artiesten wegens wangedrag

Gelukkig dat die jongen weer aan het werk kan.Hoop dat Glennis de knokker en haar zoon goed aangepakt worden.En dat ze er niet met een klein taakstrafje vanaf komen.Maar mevr heeft op dit ogenblik heel veel medelijden met zich zelf.Trieste figuren zij en dr zoon en hun knokploeg.

Ze moeten die schreeuwlelijk ngewoon boycotten laat haar maar een baan gaan zoeken dan weet ze tenminste wat ECHT werken is en haar verontschuldigen leken nergens op zag zelfs een smalende lach op haar porum scheinheilig secreet

Arrogante vrouw is het deze tante,
Ze moet maar eens in gaan zien dat ze niet alles kan maken,
Wat denk ze wel niet!

Waarom kunnen mensen Glennis niet vergeven?
Ze verdient als ieder ander EEN 2E KANS!v

Die moet door ons massaal uitgekotst te worden Gaat ze maar vakkenvullen of lopende bandwerk doen Weet ze gelijk wat werken is! Vreselijk mens met veel te veel kapsones Opzouten!

Krijg de indruk dat je jouw elders opgelopen boosheid nu botviert op Glennis.
Erg jammer want ken je haar goed?
Wees lief in plaats van belerend en veroordelend

Die Glennis (DIS-)GRACE, dat mokkel is zo gestoord als een tv zonder signaal, puur een kop vol sneeuw en ruis.
Was beter geweest dat dat kreng lekker in de States was gebleven, maar ja, ook daar werd ze uitgekotst door dr onhandelbare attitude.
Karma komt vanzelf haar kant op, en dan ist weer janken en de slachtofferrol in kruipen, want daar is dat stuk hypocritische scheinheil goed in.

Jiri wat een haat !!!
Beveijd jezelf van haat .bevrijd jezelf van bedrog en bevrijd jezelf van jaloezie. ZO ZUL JE ER OVERHEEN KUNNEN STAPPEN.
Blijf niet in haat hangen.leef op en doe je best in je eigen leven en laat anderen net als jezelf fouten herstellen.
Wees niet de rechter.stop met veroordelen.wees lief voor jezelf maak van je hart geen moordkuil!

Alex , gedraag je niet als ’n koekwous , mensen jaloezie toedichtten , 2de kans blabla , jij gaat net als die bezemloze heks voorbij aan ’t feit dat ze met haar Tokkie-gedrag anderen meesleurt en kinderen/jongelui mishandelde met ‘r troeppie en hoor haar daar Níét over net als jou , hersenschudding kan bij jullie niet met je domme reactie(s) , gaat haar alléén om Glennis en d’r snotkoker en €€€€€ .