Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Britt Dekker doet schokkende onthulling


Britt Dekker laat weten een hele moeilijke periode achter de rug te hebben. Ze had namelijk last van een eetstoornis. Op een gegeven moment was het zelfs zo erg dat Britt dagelijks alleen nog een appel en een wortel nam.

Britt zegt dat de oorzaak lag bij Social Media en de druk in de tv-wereld. Zo nam ze vroeger als ontbijt altijd zes witte bolletjes met schuddebuiken-hagelslag, maar dat viel op ene gegeven moment niet goed meer.

Ze zegt er het volgende over:

,,Na mijn vijfentwintigste werd ik daar echt slomer van”, vertelt Britt in magazine &C.

,,Op tv lijk je vijf kilo dikker. Ik probeerde het te compenseren. En met resultaat: ik viel vijftien kilo af.”

,,Dan zag ik alle Anna Nooshins en zo en dacht ik: zo, die zien er goed uit. Toen sloeg ik een beetje door met eten. Op een gegeven moment at ik echt nog maar een appel en een wortel op een dag.”

,,Het gevoel dat ik kreeg door weinig te eten op een dag, voelde bijna hetzelfde als een wedstrijd winnen met mijn paard. Dat is bizar.”

Haar vriend die tevens haar manager is was uiteindelijk haar redding. Hij zei namelijk dat Britt een voorbeeld was voor jonge kinderen.

Britt:

,,Als je graatmager wordt en je maakt YouTube-filmpjes voor jonge kids, dat kan niet. Dan zeiden ze: kijk even naar deze video en foto. En toen dacht ik: ja, ze hebben gelijk.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ga toch fietsen dom wicht met je debiele aanstellerij en leugens
een appel en een wortel, wie gelooft dat nou?!
valt me op dat die zogenaamd bn’rs altijd wat mankeren of enorm overdrijven, net als dat ze n voorbeeld voor kinderen is. laat me niet lachen zeg . wat een hoogmoed!
brit is vooral bekend geworden om haar beschamende dommigheid
ze is zo fake als wat en doet nu alsof ze de heilige moeder theresa is
en ondertussen klopt ze t geld uit de zakken van onwetende kindertjes

Weer zo een aandachttrekker ga samen wonen met de meilandjes jullie passen heel goed bij elkaar en noem jullie je dan FIRMA LIST EN BEDROG