Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Patty Brard haalt keihard uit naar Andre Hazes


Andre Hazes liet zich 15, jaar lang volgen door een cameraploeg voor een docu over zijn leven. De docu zit nu in de afrondende fase en is inmiddels verkocht voor een bedrag van 250.000 euro aan Videoland.

In die 1,5 jaar is er aardig wat gebeurd in Andre zijn leven. Zo ging hij met Sarah van Soelen, had hij verschillende verslavingen en belande hij zelfs in een afkickkliniek in Spanje. Ook dumpte Andre zijn liefje Sarah voor haar beste vriendin Anne Rose en hield hij Monique zijn ex ook nog aan het lijntje.

Patty Brard laat weten dat ze vooral verbaasd is over het maken van de docu. Ze ging er namelijk vanuit dat Andre een burn-out had. Hij kon daardoor namelijk niet optreden en de verzekering moest al het geld van de kaartverkoop en dergelijke terugbetalen.

Patty heeft dan ook commentaar op deze actie van Andre. Ze zegt er in Shownieuws het volgende over:

“Het enige wat ik een beetje gek aan de situatie vind is dat als ik aan de dokter zeg dat ik overspannen ben en een burn-out heb, dan denk ik niet dat hij zegt: ‘Nou, zes keer valium en een cameraploeg de hele dag.’ Ik zweer je, als ik nu denk aan een soap dan ga ik al janken.”

Collega Natacha Harlequin verbaasd:

“Waarom doet hij het dan? Voor het geld?”

Presentatrice Annemarie Brüning:

“In elk geval niet om er psychisch beter van te worden.”

Patty:

“Nou, dat weet ik niet. Misschien wel. Vaak als je dingen hardop zegt en terugziet, ik weet het niet… Het is gissen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

André Hazes jr. bralde 2 jaar geleden dat hij Mister Ahoy, ofwel Lee Towers, wel even van zijn Ahoy troon zou stoten. En nu? Waar blijft hij met zijn grote bek?…een trieste junk. Het was niks, het is niks en het wordt niks.

Mee eens 👌

Kan dat rare mens eens thuis blijven met haar gelul of bij Rachel gaan zeuren

Nu is Waylon aan de beurt bij enge Patty.
Op iedereen commentaar behalve op je eigen idiote verleden. Alles weggestopt? Nooit iets fout gedaan? Gadverrrrr engnek

Kijk jij lekker naar je eigen verleden joh engbek ,je was zwaar aan de drank en daar zal ook wel het nodige snuifje bij geweest zijn!!! kind ook niet voor niks bij je weg gegaan toch… Loser 🤮🤮

Jeez wat moet Patty Brard weer ouwehoeren om in de belangstelling te komen staan, Patty neem gewoon ff een snuifje, want daar is je leven kapot aan gegaan

Heey je bent geen Waldo lala meer, maar een zeekoe

Patty praat ook met iedereen mee eerst was andre haar beste maatje net of jij het zo goed hebt gedaan jij liet je eigen ook filmen met die rene die je als je als sloofje gebruikte je lag altijd in je nest omdat je de avond van te voren goed lam was en flink gesnoven dus praat nu niet als een heilige

Schaam je je niet, dat je in 1985 met André Hazes senior in Dancing Hallo Hallo samen naar de wc zijn gegaan en Rudy Koopmans die toen portier was niemand naar de toilet liet gaan?

Patty hou toch je grote muil hierover.

Jouw leven was ook een puinhoop.

Ieder zijn ding. Die vrouwen willen dat jij hebt je er niet mee te bemoeien roddel koningin.

Het klopt helemaal , iemand met een burn-out die is oververmoeid van het werk op de werkvloer , of zoals bij André het zware werk , de laate uren werk . Bijna 24/24 bezig zijn met iets . Bij André , met alles bezig behalve met zijn gezin . Geen tijd , te vermoeid met een burn-out . Maar dag en nacht aan een documentaire werken in het buitenland tijdens zijn stop . Nee dan heb je geen burn-out volgens mij .
André is een en al fake . En Monique de is nog erger dan hij . Welke vrouw en Welke moeder van een kind , kan zoveel verdragen van iemand die haar al 10 keer bedrogen heeft . Zowel hij als zij , doen hun zoontje veel verdriet aan . Maar ze zien het niet beiden . Nee ze zien en weten het dommels goed waar ze mee bezig zijn . Voor hun telt alleen de media . Ze zullen nog samen komen en trouwen gaan , zolang de roddelblaadjes over hun schrijven . Ze gaan trouwen in Amerika , of ze zijn al getrouwd . Dit huwelijk is niet geldig , want mijn huwelijk telde ook niet . Ik heb nog zeker 15 maand achter mijn originele papieren moeten wachten , en het heeft nog een pak geld gekost ook . Voor mensen die graag in Amerika willen gaan trouwen , leuk en een mooie hervaring daar , op de muziek van Elvis . Maar eens thuis ben je weer de vriendin van .

Pppfff kansloos wijf…..ga je eigen leven eens na,die= net zo verrot als die van hem.
Waar maak jij je druk om?
Jullie beide levens zijn totaal niet boeiend.

Laat hem maar emigreren naar timboektoe en nooit meer terugkomen en hem negeren en links laten liggen zou ook al helpen en vooral NIET naar die docu kijken

Nou denk dat die verzekering ook wel denkt dat geld halen we terug, hij is gewoon aan het werk he. Hoezo burn out.

Patty is altijd voor de badboy. In dit geval niet want zij is dikke vriendin met Rac-hel.
Bij vorige ruzie tussen R & A koos Patty ook partij voor haar vriendin.
En blafte ze Andre ook af. Toen R&A weer peace hadden was ze weer pro Andre en anti Monique.
Zij is gewoon de buikspreekpop van Rachel.

Inderdaad die Brard waait met alle winden mee nagemaakte ouwe botoxtronie ze is een en al nep kijk maar naar die grimas dat moet lachen voorstellen🤣

Idd Patty..raar en riekt naar oplichting van Arbeidsongeschiktheidsverzeketing door Andre.
Of je hebt een burnout of je werkt.
Allebei is niet toegestaan.
Makkelijk zo je geld binnenharken met een betaalde vakantie / zgn burnout.
Geld terugbetalen Andre, van AOV!

Als hij echt een burnout zou hebben dan vliegt hij echt niet constant van het ene land naar het andere land.Nee hij en monique maken gewoon misbruik van de situatie.Als hij echt een emotionele burnout zou hebben dan doe je deze gekkigheid niet.

Iedereen gaat er anders mee om wat hij of zij in haar leven heeft mee gemaakt de 1 blijft heel de dag in bed liggen en praat met niemand en de ander heeft weer behoefte om er over te praten dus oordeel niet over iemand zijn leven want dat is het liefste wat de mensen doen

ben benieuwd of de hypocriete hazes slijmbal patty brard ook keihard over haar grote vriendin rochel durft uit te spreken dat zij haar eigen dochter roxan voor het gerecht wil slepen vandaag.
vast niet. laf wijf is het die zich nu ook al bij sarah zit in te likken

roxan is trouwens niet op komen dagen want dat zou betekenen dat het afbreuk aan rochel zou doen en daar gaat ze niet aan meewerken.
een vies loeder van een moeder is die rochel en knap van haar dochter dat ze zich niet gek laat maken door de vuile spelletjes van narcist rochel
laat die haar eigen maar de afgrond in helpen. ze is al goed op weg

Patty was toch 1 van de grootste vriendinnen van de familie Hazes, ket die kabouter al vanaf dat hij nog kleiner was, dus moet ze nu even belangrijk doen en de zooi onderuit halen?? Wanneer verdwijnt ze zelf eens een keer van de tv e.d., ze is allang over datum.