Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eva Jinek stort in elkaar


Eva Jinek heeft het heel zwaar haar talkshow is compleet in elkaar gestort. Eerder lieten we al weten dat RTL twijfelt om Eva haar contract te verlengen en als ze het toch verlengen zal Eva die nu nog een miljoen euro per jaar verdient flink moeten inleveren. Eva maakt het qua kijkcijfers namelijk niet waar.

Gisteren was het absoluut dieptepunt. Eva had namelijk minder kijkers dan HLF8 de talkshow van Jonny de Mol die nu niet meer door hem zelf gepresenteerd wordt, omdat hij is gestopt door alle aantijgingen tegen hem.

Eva Jinek kreeg eerder ook al kritiek dat ze haar talkshow maar 6 maanden per jaar presenteert. De rest van het jaar heeft ze vakantie en neemt Beau van Erven Dorens het van haar over. Bizar als je bedenkt hoeveel ze betaald krijgt. Eigenlijk verdient Eva dus een miljoen euro voor 6 maanden werken.

Maar wellicht lijkt het tij te keren, want het erop lijkt dat de talkshow Vandaag Inside één van haar grootste concurrenten ermee stopt na alle commotie rondom de uitspraken van Johan Derksen. En dat zou betekenen dat Eva wellicht wat kijkers weer naar haar talkshow kan lokken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De talkshow is ook beter met Beau dan met Jinek.
Ze kapt de mensen veel te snel af. Laat Beau of Umberto Tan die maar presenteren

Ik vind Eva een topper. Menselijke presentaties. Normaal op het onderwerp reagerend. Scherpzinnig maar nooit ordinair.
Veel mensen zijn sensatie belust en kijken dan naar vi voor de sensatie. Sorry maar die vervelende klieren die daar presenteren zeiken voor 75% mensen af. Op zulke programma s zit een groot deel van de mensheid niet te wachten behalve de sensatie zoekers dus haal vi van de buis. Een slechte talkshow minder want er zijn er toch al teveel voor dit kleine landje en zeker vi is absoluut teveel. Maak betere programma s daar moet de directie voor gaan met absolute nadruk.