Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Hélène Hendriks wordt ernstig bedreigd


Dat de talkshow Vandaag Inside stopt blijft de gemoederen bezig houden. Ook Hélène Hendriks die vaak als gast te zien was in de talkshow heeft er een mening over. Maar de politie adviseert haar even haar mening voor zich te houden, want Hélène Hendriks wordt ernstig bedreigd.

Hélène die zich nu volledig focust op de presentatie van het programma HLF8 wat ze van Johnny de Mol heeft overgenomen zegt er zelf het volgende over:

“Misschien goed om even van tevoren aan te geven: ik zal niet al te veel mijn mening geven hierover.”

“Dat is eigenlijk op last van de politie, omdat er een stevig dreigement ligt en zij hebben me dringend advies gegeven om me iets afzijdig te houden, want ik heb natuurlijk een redelijke link naar VI.”

“Niet omdat ik niet mijn mening wil geven en die zal ik ook echt wel een keer geven en ik laat me ook absoluut niet de mond snoeren, maar ik denk dat ik soms even verstandig moet zijn, dus bij deze laat ik dat aan jullie.”

Hélène steunt Johan wel.

“Ik ben niet de enige die dreigementen ontvangt hoor. Wat ik wel wil zeggen, en misschien ga ik daar alweer te ver in: Johan is echt een hartstikke goede en fijne collega van mij en ik zal echt nooit een collega afvallen. Bij deze.”

“Dat wil niet zeggen dat ik zijn uitglijder goedkeur – daar heeft hij zelf ook al genoeg over gezegd – maar ik wil dat toch wel even kenbaar maken. Ik vind sowieso dat je eigenlijk nooit een collega moet afvallen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

het is toch schandalig..die bedreigingen..hoe ziek ben je van geest.