Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het gaat niet goed met Paul de Leeuw 


Paul de Leeuw is sinds kort weer te zien met zijn nieuwe programma ‘Busje Komt Zo.’ En dat was zeker niet zonder succes. Het vorige seizoen trok regelmatig 800.000 kijkers dat is zeker niet verkeerd. Maar in het nieuwe seizoen zijn er nu twee afleveringen uitgezonden en de kijkers blijven massaal weg. Paul zijn succes met het programma is volledig ingestort.

Het programma van Paul trekt nu nog maar een kleine 500.000 kijkers en dat terwijl het programma van Paul direct na het succesvolle ‘Tussen kunst en Kitch’ wordt uitgezonden dat 1,4 miljoen kijkers heeft. Dat betekent dat bijna 1 miljoen mensen weg zappen zodra Paul op de tv komt.

Je zou denken dat de programmering juist zou moeten zorgen voor meer kijkers dan het vorige seizoen, maar dat is dus niet het geval en dat is heel pijnlijk voor Paul. Als het zo doorgaat zal het programma van Paul vast snel van de buis worden gehaald.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat klopt mensen willen steeds nieuwe gezichten en niet dteedsde gepofte bners met hun botex. Een jong gezicht van deze tijd. Gewoon nieuwe programma’s en niet dat gemaakte gedoe. Ze hebben immers hun tijd gehad.

Die Paul de leeuw had al lang in de mottenballen moeten liggen.
Als ik die kop zie zapp ik hem meteen weg!

Waarom altijd jong? Dat is echt onzin, heeft het werkelijk niks mee te maken. Hier zijn de Van Rossums, haalde wel veel kijkcijfers. Dat zijn (waren) allemaal 70ers. Mensen willen niet alleen maar jonge poppetjes met een vlotte babbel. Gewoon integere eerlijke tv.

De houdbaarheid van de Leeuw is verstreken. De tijd is voorbij, dat met taarten smijten etc nog leuk was. Hij met het busje biedt ook niets en het is weinig zinvol om naar die man te kijken. Op1 is hij ook weggehaald van de buis. Zeer terecht.Snap niet dat die man nog steeds zendtijd heeft?

Prima! Weg ermee!👎🏼

Paul de Leeuw is een enorm egocentrische narcistische man. Hij is als een ballon die zichzelf net zo lang opblaast totdat hij de hele ruimte vult, elke centimeter, tot in elke uithoek, hij laat geen vierkante centimeter over voor een ander, tenzij je over enorme krachten bezit om hem te weerstaan, maar dan gaat hij wel permanente een gevecht op leven en dood met je aan. Pas als hij de hele ruimte gevuld heeft, dan bepaalt hij hoeveel ruimte hij mondjesmaat, voor eventjes aan een ander gunt. Daarom is het zo fijn dat de jongens van “Even tot hier” nu voor zichzelf zijn begonnen.

Helemaal mee eens was jaren fan maar na afloop in de lobby arrogant en sneerde zeer onvriendelijk. Op een foto verzoek. Ga dan niet naar de lobby waar de fans stonden te wachten.
Dacht ik toen .sinds die tijd kijk ik met andere ogen en een ogenblik. En voldoet steeds meer aan bovenstaand stukje. Voor mij geen narcistische de leeuw meer.

Ja Paul , tijd en mens veranderen ook hun humor!
Maar zo als jij was in de jaren 80 en 90 sampo.

Bedoel je shampoo of chapeau?
Wel duidelijk zijn als je zonodig commentaar moet leveren!
“Nederlands” is toch moeilijker als je denkt, haha.
Gr. Jaap.

Tijdperk Paul de Leeuw is allang voorbij. Het is allemaal nog meer van hetzelfde.

Nou, nou nou vrees dat er niet veel meer overblijft wanneer er alleen “jonge” gezichten op tv mogen.
En heb je zijn foto wel bekeken, denk geen botox. Mij maakt het verder niet uit hoor, gaat toch meer om hoe iemand zijn persoonlijkheid is.

Onzin! Gewoon door gaan !

Slechte programma’s en daar komt nog eens bij elke tien minuten reclame dus ik kijk helemaal niet meer tv

Wordt kotsmuisselijk van al dayt BN er gedoe.geen wonder datveel mensen afhaken bij het kijkgedrag bij TV. Zorg eens voor minder sensatie en roddelgedrag op TV en meeprogramma’s over natuur , klassieke muziek ( Paul Witteeman) en goeie praatprograamma’s met inhoud. Geen wonder dat er zoveel mensen afhaken met kijken naar TV. Enig intellectueel nivo is zelden te zien
en de oridinaire praatjes vieren hoogtij. Hebben we nog beschaving in dit land. TRIEST DAT IK DIT MOET CONSTATEREN.

Wie kijkt er naar die dikke kwal

Ik kijk niet naar die vent

Bij deze persoon gaat het al vanaf zijn begin pm slechts één ding: IK

Wàt?!?

Er moeten meer leuke programma’s komen.er is niets meer aan.alle.aal muziek of spelletjes daar worden we flauw van doe maar eens een mooie show of een goed cabaret en niet die schreeuwers.

Waarom moet alles jong en oppervlakkig ? Iedereen hetzelfde, geef mij de ouderen maar, die durven nog en zitten niet aan een leiband

Graag volwassen programma,s en geen spelletjes, als je de TV aanzet op de commerciële zenders zie je niets dan deze simpele ongein.

Vind het verschrikkelijk die schreeuwende programma’s.
Ben 84 jaar en zie liever n mooi toneelstuk.
Musical.
Zoals n stuk van der groen met Andre van Duyn.
Dat vinden wij oudere leuk.
Maar daar wordt weinig naar geluisterd.