Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Kritiek op onderzoek wangedrag Danny de Munk


Een aantal weken geleden kwam Yvonne Coldeweijer met schokkende onthullingen over wangedrag van Danny de Munk. Zo zou Danny zich flink hebben misdragen achter de schermen bij de musical Ciske de Rat. Ook wordt Danny beschuldigd van drugsgebruik door Yvonne Coldeweijer.

De onthullingen zorgde ervoor dat Stage Entertainment het musical bedrijf van Joop van den Ende onmiddellijk een onderzoek ging instellen naar deze beschuldigingen.

Maar volgens Yvonne Coldeweijer is Stage Entertainment helemaal nog niet begonnen met een onderzoek en vraagt ze zich af of ze dat wel echt gaan doen.

Yvonne zegt er het volgende over:

“Ik ben ervan op de hoogte dat meerdere dames zich hebben gemeld om mee te willen werken aan het onderzoek. We zijn nu zes weken verder en er is nog NIKS opgepakt door Stage. Raar signaal, ook naar de dames die zich kwetsbaar op willen stellen en graag mee willen werken.”

“Dit lijkt me niet de bedoeling, Stage. Gaan jullie dit nog serieus nemen of was die opmerking alleen gemaakt voor de bühne om je eigen hachje te redden?!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een roddel tante

Dat mens moet stoppen met iedereen kapot te maken
Over haar zelf hoor je niets

Misschien moet zij eens goed onder de loep genomen wordrn

Maar blijkbaar wel leuk genoeg om toch te lezen 🤣🤣🤣

Die vervelende kletskous Monique. moet eens stoppen met dit gedoe De mensen kunnen zelf dingen aan de kaak stellen he Nu zit ze alleen maar levens te verzieken voor dr eigen plezier

Yvonne, je bet een WALGELIJK mens.
Ik dank God op mijn blote knieën dat je NIETS van mij bent…..ik had mij dood geschaamd je te kennen.

Wat kan mij t, nou schelen of die de Munk coke snuift ja of nee….zolang ik het niet hoeft te betalen.
Is hij daarom slecht,….ik denk als je 5 gasten uit media land, of Bn,ers naast elkaar zet dan zijn er met geluk 2 zuiver…..
Yvon scoort leuk zolang t, nog goed gaat maar een genade klap gaat zeker een x komen.

Die meid denkt het allemaal te weten, maar ik denk dan was jij er zelf persoonlijk bij? En als dat dan zo zou zijn waarom heb je dan niet gelijk je mond open gedaan? Dus maak ik erop uit dat je er helemaal niet bij was, en zoals ik dan zou zeggen wat je ogen niet hebben gezien moet je mond niet over praten meid. Dus hou je commentaar voor jezelf.