Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bridget Maasland steunt Sarah van Soelen in strijd tegen Andre Hazes


Sarah van Soelen de ex van Andre Hazes is nog steeds woest op Andre Hazes, omdat hij haar niet uit de docu wil verwijderen. Sarah heeft gezegd zelfs een rechtszaak aan te spannen tegen Andre Hazes als hij niet aan de eisen van haar en haar familie voldoet.

Nu krijgt Sarah ook nog steun uit onverwachte hoek. Bridget Maasland ook een ex van Andre Hazes snapt Sarah en steunt haar namelijk volledig. Al lijkt het erop dat ook dit niet zal helpen.

De productiemaatschappij laat weten enkel de beelden van Sarah en haar familie te willen laten zien aan hun die in de docu zullen verschijnen, maar ze denken er niet aan om deze beelden eruit te halen.

Sarah en haar familie mogen wel opschieten met het aanspannen van een rechtszaak dan, want de docu is binnenkort op Videoland te vinden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als het zo is, waar bemoeit die Bridget Maasland zich nou weer mee?!

Om te treiteren natuurlijk.

Ja natuurlijk allebei gedumpt door hun favo André. Nu vol haar en samenspannen.
Gelijk geef ik André hen te dumpen, vooral die psycho Sarah.
De details die ik van hem gehoord heb zijn echt heavy zij is gek.

Ach ja Bridget laat zich in met Sarah……laten de dames eens naar zichzelf kijken. En Bridget is media g…… Dus dat komt haar weer goed uit. Natrappen…gadver ,want jullie vonden hem toch zo lekker?

Twee zieltjes bij elkaar.
Sarah en haar familie genoten toch van de media… toen ze nog met Andre was.
Volgens mij waren ze echt media gek.
Dus moeten ze nu niet lopen zeuren.
Laat ons ook even genieten 😀

Hmmm ik dacht dat ijskast Bridget emotioneel beweerde dat ze in therapie was geweest en helemaal over die Hazes heen was. Blijkt dus van niet ( als dit waar is ) Bridget is a scorned OLD woman. Net zo oud als Monique , beide dachten ze dit jonge narcistje te kunnen strikken. De een door snel zwanger te raken een kind te baren en vervolgens mee te liften op zijn roem en geld , de ander door snel in zijn bed te duiken terwijl hij nog in relatie was met ouwe Mo. Triest wat zien jullie toch in Hazes. ??? Ik kijk en ik kijk maar …….
dat jullie jezelf zo te kijk blijven zetten. Ik zie het niet en snap het niet. Zelfs moeder Rachel zet haar zoon niet tot volwassenheid aan.

Sorry maar Monique is niet zo maar zwanger geworden. Dus wit je even beetje uit je nek te lulled. Net zulke onzin te kramen als de andere snap niet Dat ze zo nu moeilijk doen ze wisten van de document en speelde mee met de toneel. En nu hebben ze er moeite mee .