Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Hele grote zorgen om Gordon, gaat niet goed


De heren van Vandaag Inside hadden het gisteren over Gordon. Die schijnt namelijk helemaal uit zijn plaat geflipt te zijn om de column van Angela de Jong in het AD. Daarin haalde ze namelijk flink uit naar Gordon. En zoals we weten kan Gordon niet tegen kritiek dus die haalde op zijn beurt weer fel uit naar Angela. Alleen maakte Gordon ook wat grappen over het uiterlijk van Angela en ging het allemaal wel hel ver.

Maar volgens de heren van Vandaag Inside is dat niet Gordon zijn grootste probleem. Nee dat zou liggen aan het feit dat Gordon heeft gezegd in een ander progamma dat hij 30 dagen per jaar een terugval heeft in zijn verslavingen.

Ervaringsdeskundige Wim Kieft die zelf jaren verslaafd is geweest aan drank en drugs zei in de talkshow Vandaag Inside dat je dan toch wel echt zorgen moet gaan maken. Het betekent namelijk dat Gordon nog eens 2 weken achter elkaar clean kan blijven in een jaar. Volgens Wim zou hij als hij Gordon was toch even iemand gaan bellen voor hulp.

Bekijk hieronder het fragment:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Met Gordon kan het toch niet goed gaan, nooit. Hoeveel liefdes van zijn levens heeft hij al gehad? Zelfs Petrus aan de hemelpoort is nu al overuren aan het maken om om te kunnen beoordelen of deze idioot welkom is straks en op basis van welk leven.

Wat een bemoeials, het is niet dat VI bepaalt vrienden zijn van Gordon dat zij zich zorgen maken om Gordon. Gordon is Gordon en een apart figuur last hem met rust hij woont niet eens meer in Nederland dus waar maken deze “mannen ” zich eigenlijk zogenaamd hele grote zorgen over ?

Wat een dombo die Gordon.
Nog nooit clean geweest dus, elke 10 dagen een ’terugval’.
Zoals hij aangeeft heeft hij die uitlaatklep nodig.
Bij afkickkliniek leer je toch hoe je daarmee kan omgaan????
En dat je een andere uitlaatklep zoekt ervoor.
Daarbij..hoelang duurt zo’n ’terugval’..1 dag of een week. Je bent gewoon nog volop junk.
Doe dan niet merkt je clean wil zijn of bent.
Accepteer dat jij die drug perse nodig hebt ook al kost dat je 10jaar van je leven.
Jammer dat Raven niet door doet!!!! Gemiste kans.

Als hij nu eerst eens stopt met die drug & eens echt gaat afkicken.😬🤪😖😩 Ga eens een levensdoel zoeken loser!
Daarbij slik je borderline medicijnen, dan zijn je moodswings al een stuk minder.

Borderliners willen en zoeken altijd drama in hun leven, het is voor hun een verslaving. Zie je ook aan Rachel, Femke, Katja, Sarah etc.
Gek op drama, problemen, drank/drug/shag/vele relaties, ruzie, zwelgen in ellende, met geld smijten, slachtofergedrag + niks leren van eerdere ervaringen.🥴
Slik dan ook je pillen, dan ben je niet zo wisselvallig.

Daantjuh..idd hij woont er niet meer fulltime maar is er wel 85% van zijn tijd. Hij is in elk tv-programma te zien afgelopen jaar en schuift overal aan.
Dubai is hij nauwelijks.😉
Is pure onzin van hem, hij kon niet meer terug toen hij zei dit rotland te verlaten. En niemand hem geloofde.
Hij heeft niet voor niks een appartement gekocht in Amsterdam.

Begin zo ondertussen echt te geloven dat die Gordon bipolair is… wat een sneuneus , kan absoluut niet tegen kritiek. Verbazingwekkend ook dat hij naar Dubai is verhuisd voor zijn rust maar ( helaas) toch voor iedere scheet of knikker de NL media opzoekt.

Die heeft die ene hersencel die hij heeft, al verbrand daar in die zandbak, maar blijf lekker daar en kom a.u.b. nier meer terug.