Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Chantal Janzen stelt teleur: ‘Dit is echt gestoord’


Chantal Janzen krijgt de laatste tijd veel kritiek. Zo werd er al eerder gezegd dat het binnenkort einde carrière is voor Chantal. Ook in het privéleven van Chantal lijkt het één en ander te spellen. Zo werd haar man door verschillende kanalen beschuldigt van vreemdgaan. Toen Chantal naar de beschuldigingen van haar man werd gevraagd ontkende ze het niet, maar zei ze dat ze er geen aandacht aan wil geven.

En nu krijgt Chantal opnieuw kritiek. Dit keer heeft het te maken met het infantiele ballonnen programma genaamd Blow up wat ze samen met collega Martijn Krabbe presenteert op RTL.

Volgens de heren van Vandaag Inside is dit echt een dieptepunt op de Nederlandse televisie en had Chantal gewoon nee moeten zeggen op deze klus.

Ook de Gooi- en Eemlander-columnist Janneke van der Hors haalt in de podcast de Shitshow uit naar het belabberde niveau op de Nederlandse televisie.

Janneke

“Iedereen bemoeit zich ermee, het is allemaal formats, het is allemaal hetzelfde. Alle goede dingen worden eruitgehaald, er moet van alles bij want anders kan het niet.”

Haar podcastcollega Stéphanie Hoogenberk:

“Er moet ook altijd iemand bij die bekend is, want anders werkt het niet.”

Janneke:

“Ja, onbekende mensen doen het niet en mogen niet de kans krijgen om te groeien. Verschrikkelijk.”

Collega Stéphanie beaamt:

“Het wordt steeds erger. Als ik ook naar die documentaire van Renate Rubinstein kijk, dan denk ik echt: zij was zó intelligent en zó grappig. Er werden vroeger goede interviews gegeven op televisie.”

“Ik snap het ook, want Winston Gerschtanowitz moet vertellen dat hij een knikkerprogramma heeft en dan heb je Ruben Nicolai – ik verzin het niet – die een programma heeft waarin de beste dominobouwer van Nederland wordt gezocht. Ja, gestoord! Het is gewoon een sociale werkplaats geworden.” 

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De heren van Vandaag Inside hebben dus ook maar een programma van niks. Want als dat iets voorstelde dan hadden ze niet zoveel tijd om op anderen te letten en kritiek te geven omdat ze het zo leuk vinden anderen af te zeiken.

Wat een kul argument/onderbouwing.

Al die criticussen hier. Kom dan zelf eens met een super idee voor een programma. Meld je aan. Alles beter dan al die uitgekauwde herhalingen in deze tijd
Massa is kassa? Bijvoorbeeld waar een schatrijke vent waar hij bij SBS nog meer kan innen, dat is schaamteloos. Verbieden. Gillis verteld dat meiland toneel speelt haha. In zijn docu worden veel uitspraken herhaald. Sorry ….weg met die engerd en nicolleke meenemen dat omhoog gevallen chagrijn. We kijken naar golf karretjes, eendjes een hondje ,auto’s en Gillis met zijn grote mond. Pfffffffff

Jullie moeten eens kappen met afkraken van programma’s jullie zijn gewoon jaloerse en ook wezenloos lui bij deze ga wat zinnigs doen

Ik erger me al langer aan de kliek van presentatoren. Altijd dezelfden, en het lijkt meer om hen te draaien dan om anderen.
Het ene flauwe spel na het andere, van enige intelligentie is geen sprake meer. Ook bijvoorbeeld dat Holland gedoe. Het lijkt alsof Nicolai, Boszhard en Janzen alleen maar willen showen hoe goed ze wel niet zijn.

Die Jurgen Nicolai moeten ze van de televisie verwijderen.
Vind ze eigen érg grappig, maar dat totáál niet!!

Lekker goedkope troep op tv , dan vinden ze het vreemd dat mensen de tv gewoon opgeven en alleen nog Netflix enz gebruiken . En dan de verbeelding van die bn ‘ers. Omdat ze op tv komen denken ze dat ze heel wat zijn , bah

Inderdaad is het. niveau op de Nederlandse tv verschrikkelijk infantiel. Inclusief het verschrikkelijke VI. De heren?!? gedragen zich als infantiele pubers. Ben al lang gestopt met het kijken naar al die kinderachtige programma’s . Kijk allang miet meer naar lineaire tv.

Zeuders zijn jullie allemaal nu is chantal weer niet goed genoeg waarom kijken jullie dan nog tv als je niet kijkt heb je ook niets te klagen.dan blijven wij wel naar chantal janzen kijken op tv want wij vinden het wel leuk.en maar zeuren bahhh als jullie het beter kunnen ga het dan zelf doen.

Dat de kwaliteit op tv afgelopen jaren terug gehold is, is duidelijk! Steeds meer pulp, rommel, en opnieuw uitgemolken ideeën… Triest! Zinnige, interessante, informatieve programma’s moesten wijken of werden gekort. Goede keuze’s… 🤔
Achter Chantal blijf ik staan. Het is een moordmeid met veel kwaliteiten, maar die het ook maar moet doen met wat haar aangereikt wordt. Dat ballonnen- programma is inderdaad weer het volgende geestdodende fiasco! En dat uitgerekend de “heren” van Vandaag Inside de norm zouden moeten, mogen bepalen is al helemaal een lachertje. Die hadden al lang mogen wegblijven, en nu graag eens definitief! 😉