Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Erica Meiland: ‘Linda de Mol is een domme vrouw’


In een interview met weekblad Weekend haalt Erica Meiland hard uit naar Linda de Mol. Erica begrijpt niet waarom Linda heeft gekozen voor een vent zoals Jeroen Rietbergen.

Jeroen Rietbergen is één van de hoofdverdachte in het misbruik schandaal rond The Voice. Volgens verschillende bn’ers stond Jeroen al heel lang bekend als ‘vieze’ Jeroentje in de mediawereld. Gordon klapte laatst nog uit de school en zei dat hij Linda gewaarschuwd had voor Jeroen toen ze verliefd op hem werd.

Erica is dan ook niet mals en zegt er het volgende over in weekblad Weekend:

“Het lijkt mij dat ze wel een beetje wist hoe hij was en zij heeft zo’n man toch helemaal niet nodig? Ze is een fantastische vrouw”

Laatst nog leek het erop of Linda en Jeroen weer contact hadden met elkaar, maar volgens Erica moet ze hem absoluut niet terugnemen.

“Dat moet ze nooit doen. Ik snap die vrouwen niet. Ik roep heel vaak hardop: waarom zijn vrouwen zo dom? Echt waar.”

“Dat is met zo veel van die mannen. Zo’n André Hazes… Ga weg joh Monique, ga gewoon weg. Niet weer terugnemen. Alleen al uit zelfrespect.”

“Ik zou sowieso verdergaan met The Voice. Ik zou die omstreden mensen aanpakken of eruitgooien. Eerst goede gesprekken voeren en blijkt het waar te zijn: eruit.”

“Ik zou heel goede gesprekken voeren met meerdere mensen en dan besluiten hoe het voor ons voelt. Liegen ze of niet? En dan moet je toch je hart volgen, want je komt niet altijd achter de waarheid.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zegt zij iets over een partner die geen respect heeft. Wat doet ze dan met Martien? Die man behandeld haar altijd zonder respect. Hij is nog te beroerd om haar naam te noemen. Vraagt nooit waar is Erica of je moeder. Maar altijd waar is dat mens nou weer?

Erica heeft gelijk !
Zoals wel vaker, wijze vrouw met verstand

Gewéldige vrouw die Erica !
Je weet precies wat je aan hasr hebt, chapeau !