Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zoon Peter R. de Vries doet onverwachte onthulling over Tahmina


Eergisteren haalde Johan Derksen nog keihard uit naar Tahmina de vriendin van Peter R. de Vries. Volgens Johan is deze vrouw wel erg dol op alle media aandacht die ze krijgt.

Gisteren was Royce de Vries de zoon van Peter te gast in de talkshow Khalid & Sophie. In de talkshow werd niet direct gevraagd of er onenigheid is tussen de familie van Peter en Tahmina zoals wordt beweert door Yvonne Coldeweijer. Maar heel subtiel werd er toch wel naar de mening gevraagd van Royce over Tahmina.

Zo vraagt de presentator wat Royce vindt van het optreden van Tahmina in de rechtszaal toen ze gebruik maakte van haar spreekrecht. Royce geeft hierop het volgende antwoord:

“Ze heeft heel liefdevol over mijn vader gesproken. Ik weet zelf ook wel uit ervaring dat het niet makkelijk is om je spreekrecht uit te oefenen in aanwezigheid van camera’s en zo’n volle rechtszaal. Dat heeft ze gewoon heel knap gedaan.”

Is er dan toch geen onenigheid tussen Tahmina en de familie van Peter zoals Yvonne beweert?

Ook vroeg de presentator nog waarom de moeder van Royce niet gesproken heeft in de rechtszaal.

“Mijn moeder zoekt de media nooit echt op. Dat is voor haar gewoon een keuze geweest. Ze heeft wel een brief naar de rechtbank gestuurd en ze heeft natuurlijk gesproken op de uitvaart, maar zij zoekt de media zelf niet op.”

“Ik heb haar beloofd dat ik ook mede namens haar een beetje zou gaan spreken. Dat vond ik ook belangrijk om te doen, om haar ook recht te doen. Ik merkte eigenlijk ook zelf dat ik het misschien wel het zwaarst had toen ik bij haar deel was.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Punt is???

Ik heb de indruk dat Tahmina op de relatie en de dood van P.R.de Vries wel een graantje mee wil pikken, het is maar een indruk 😉

Vieze golddigger die Tahmina!😤
Wil €60.000 van daders, terwijl ze niks met Peter R te maken wilde hebben tijdens relatie.
Ze schaamde zich voor haar relatie met hen, zelfs in vliegtuig wilde ze niet naast hem gezien worden en kwamen ze apart binnen.
Nu ineens wel als zijn vriendin gezien willen worden? Snap Peter R ook niet, zo bijdehand en assertief zakelijk en privé zo softy. Nu lekker cashen hè bitch.😝