Roxeanne Hazes plaatst zeer emotioneel bericht online

Sinds Roxeanne Hazes haar moeder Rachel in het programma Beste Zangers compleet met de grond gelijk maakte kreeg Roxeanne veel te verduren. Roxeanne zei in dat programma onder meer dat toen haar vader overleed ze haar moeder 9 maanden lang niet gezien had, omdat Rachel het belangrijker vond om een boek te schrijven.

Rachel had een dag later hier ook op gereageerd en zei dat dit absoluut niet klopte en dat het de rijke fantasie is van een jong meisje. Ook Andre Hazes en verschillende vrienden van de familie inclusief Guide den Aantrekker  van de Story bemoeide zich ermee en haalde tegelijkertijd met Rachel hard uit naar Roxeanne.

Andre Hazes zei het volgende:

,,Ma, met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland moeten lezen. Je hebt voor ons gezorgd en gevochten als een leeuwin toen we klein waren en ik kan mij als 1 van jouw 2 kinderen totaal niet vinden in de beweringen die er over je gedaan zijn. Ik ben dankbaar voor wat jij hebt weten te maken van onze rommelige jeugd en de prestatie die je hebt geleverd door mij te maken wie ik nu ben. En van mij krijg je daar eeuwig respect voor terug.”

Veel mensen vinden het opvallend dat Andre het zo voor zijn moeder opneemt, omdat Andre ook lange tijd ruzie had met zijn moeder en tot de dag van vandaag zij haar kleinkind nog eens mag zien.

Maar Roxeanne laat vandaag via het onderstaande bericht weten dat ze heel blij is met de steun die ze krijgt van haar fans. En ze blijft nog steeds achter haar verhaal staan en neemt er niks van terug.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Roxanne je bent een topper,leuk gezin.Blijf zoals je bent.
Laat die twee malloten in hun sop gaarkoken.Je bent zonder hen beter af.

Die Rachel begrijpt niet dat haar waarheid niet dè waarheid is. Als moeder kun je, ondanks dat je het gevoel hebt dat je je best doet, fouten maken, grove fouten. Als je kunt erkennen dat jij je kind niet hebt gegeven waar het behoefte aan had dan ben je krachtig en dan kan je kind beginnen met helen en kan jij als moeder pas helen. Rachel, je hebt een bord voor je hoofd, ik hoop dat je ooit begrijpt wat ik bedoel, vooral voor Roxanne, al ben ik bang dat dit nooit zal gebeuren want zelfreflectie is niet je sterkste kant.

Roxanne wat ben je toch verstandig
Je moeder kan van jou nog veel leren
Ik wens je veel geluk en wijsheid toe
Nanny

Roxanne ik hoop dat t geluk aan jou en je gezin blijft.

Rox maakt alles erger.dan het is.een Drama Queen.ik geloof haar niet.ze liegt en iedereen trapt in de leugenaar.Rachel moet zwijgen nu.Andre geloof ik eerder.Rox was een vaders kind.die lazeris was.over hem.geen kwaad woord.vreemd.

Je hebt het hoogste gelijk Rox ! Je bent een pracht vrouw! Blijf jezelf!

In mijn leven nooit slechter mens gezien dan Rachel, alles moet om haar draaien, met haar verschrikkelijke imago, bekend geworden over de ruggen van haar dierbaren?

Lieve Roxanne blijf wie je bent!!! Je ben een hele leuke lieve vrouw.. degene die achter je moeder staan zijn net zo vals als zei inclusief je TANTE ELSSSSSS en die galbak van de story wat een huichelaar 🤣🤣…focus je eigen maar op je mooie gezin en de leuke mensen om je heen..ooit kom ze een x de verkeerde tegen

Was bijna gebeurd met de persoon K.O !

Kan dat Hazes gelul even bij de vuilnisbak gegooid worden.
Zijn allemaal in goede doen maar geestelijk niet van deze wereld.

Vreselijk,, z,on SENSATIE MOEDER,, DIE HAAR DOCHTER,, NIET ONDERSTEUNT ,, MAAR PUBLIEKELIJK HAAR DOCHTER AFVALT,, ROCHEL, HEEFT GEEN REM, ,!! ROX,S IS EEN KEI, VAN EEN MEID,,!! GA DOOR MET JE EIGEN LEVEN ,,MEID,!!

Rox,doe wat je denkt dat goed is,we geloven jou!
Je broer waait met alle winden mee,om de haverklap ruzie met je moeder.
Maar gewoon beweren dat ze de beste is…..
Als het al door hem geschreven is,was hij vast niet bij zinnen op dat moment.
Houd van je man en kind want die vertrouwen jou en houden onvoorwaardelijk van je!
Succes meisje!

Je bent echt een top vrouw ,,haast nooit in de publiciteit ,alleen als je op je ziel getrapt word,het is voor sommige mensen heel vervelend als de waarheid eens word gezegt.
Je hebt een prachtig gezinnetje, kunnen ze waarschijnlijk ook niet tegen, omdat ze zelf zo beroerd in het leven staan

Lieve Roxeanne ,ik denk dat jij de stabieleste bent van het gezin ,en jij houd het ook uit bij je vriend. Super gedaan hoor.

Lieve meid,leef je eigen leven,met je mooie gezin, terug naar je basis,die kun je blindelings vertrouwen,en ja je moeder wat zal ik er van zeggen, ik weet alleen dat het niet kan hoe een moeder zo op haar bloedeigen kind kan reageren, heb er geen woorden voor.Je bent een topper.

Roxanne is wat mij betreft de enige die de naam Hazes met ere mag dragen!

Roxeanne, ook ik heb jou verhaal gehoord tijden de beste zanger. Je bent een prachtige vrouw met een geweldige stem. Wat je Moeder, en boer betreft! Zal proberen netjes te blijven . Je broer, achterbaks, je moeder, in de verdedeging inplaats van wat inpatie te tonen. .Blijf zo als je bent een kanjer.

Wat een ondankbaar stuk vreten ben jij. Door je vader en moeder ben je gekomen waar je nu staat en niet anders.

Veel respect voor je meis en iedereen heeft blijkbaar een andere belevenis van zijn of haar jeugd

Lieve Rox geniet van je mooie gezin en optredens je bent een top vrouw en moeder leef je eigen leven en nog een hele fijne dag verder 😘

Lieve Rox wat ben je toch verstandig.Naar gelang wat je hebt meegemaakt
Heel veel mensen kunnen nog leren van jou
En die galbak van Storry Booycotten dat blad
Ik wens je alle geluk met je gezin

Helemaal mee eens het is spijtig dat je dit moet overkomen maar zo’n moeder is niks waard sterkte meid hé bent een kanjer laat dat zooitje maar lekker stikken en geniet vooral van je mooie gezinnetje

Lieve Rox. Tien jij net aan een zangcarrière begon zag ik jou niet zo zitten Vond je toen nog een onprettige verschijning. Maar lieve wat ben jij uit je schulp gekropen en wat een mooie verschijning geworden. Heb bewondering voor je hoevm jij je zelf nu neerzet . Hoop van harte dat je je leven te samen met de mannen in je leven zo voortzet. Je bent een te gekke vrouw en niet een gekke vrouw want dat is je moeder Roch. Misselijk makend hoe zij dagelijks in de roddel rubrieken wilt komen

Lieve Roxeanne,
Jij bent een topper echt waar,wat heb je een hoop mee gemaakt,
Maar je heb het verdient een top vent en een kindje om trots op te zijn.
Laat iedereen maar kletsen,lees die rotzooi niet.
Jij bent veel meer waard en sterker.
Leef zoals je wilt en besef en geniet wat je nu hebt.
Lieve groet en knuffel van mij,

Lieve Rox,
Wat zul jij je alleen en eenzaam voelen met een moeder die je zo neersabelt. Misschien was het korter dan 9 maanden maar voor jou voelde de eenzaamheid en het gemis zo en misschien was het wel 9 maanden. Het doet er niet toe, je spreekt vanuit je hart en vanuit pijn. Kijk naar wat je wel hebt en geniet ervan, de rest over je linker schouder zo de wc pot in.

Rox laat je niet teveel mee sleuren in de verhalen . Ga er boven staan je broertje draait met alle winden mee en je moeder spreekt zich zelf keer op keer tegen . Jij doet het hartstikke goed ga zo door…en koppie op je kunt het

Lieverd laat je moeder en dat ding wat zich broer noemt heel ver links liggen je broer is tenslotte zo geworden dank zei je moeder goed gedaan ma een zoon om trots op te zijn hij heeft het kinder liedje hoofd schouder knie en teen volwassen gemaakt met pillen speed en weed speed en weed snuiven roken we slikken er nog één pillen speed en weed

Je hebt helemaal niets verkeerds gezegd, gewoon zoals jij het toen hebt ervaren, als gemis, niet als verwijt, heel netjes en ontroerend. Je hebt duidelijk gesprekken hierover gehad en het mijns inziens een plekje gegeven. Focus jezelf op je eigen gezin, je broer is ook ok, je moeder blijft je moeder maar laat die maar even, komt vanzelf wel weer, ooit eens in de toekomst. Geniet van het hier en nu, je komt er wel!

Als je onveilig gehecht bent als kind ontwikkel je ook nog angststoornissen. Ik weet het en heb lang geknokt om mijn leven weer op orde te krijgen.
Jij weet het ook en ik ben super trots op jou zoals jij knokt en gelukkig kunt zijn. Ga vooral alles en iedereen uit de weg die het niet goed met je voor hebben.
Dag lieve vrouw

Blijf altijd wie je bent Rox. Met schrik en schaamte heb ik de reacties van mijn broer via dd Story gelezen. Hij weet zoveel over de familie maar ineens gaat zijn mond open???
Nogmaals, blijf wie je bent, ik geloof in jou. Door jouw karakter heb je al jaren laten zien dat je uit het goede hout bent gesneden.
Groet van Leny Kruis,,….

Geen woorden maar daden
Leve FEYENOORD 1
Slaat misschien nergens op maar
Tis wel zo
Sterkte met alles en gegroet with all the love of the world!!!! Derk T

Lieve Roxane.
Je bent een spontane vrouw ‘en jou muziek die je maakt is goed ‘ik heb ook in het verleden nare dringen mee gemaakt.
Blijf vooral muziek maken.

Roanne je hebt een moeilijke jeugd gehad kop op meid en vecht voor jezelf en jou gezin je hebt een rustig leven verdient en dat gun ik je .je bent de enige die het hoofd omhoog kan houden en trots mag zijn wie je bent.