Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

JUICE: Mark Rutte valt op mannen en organiseert kinky huisfeestjes


Gisteren deed Yvonne Coldeweijer nog een oproep of er mensen zouden zijn die juice hebben over Mark Rutte. Mark zou namelijk de perfecte schoonzoon zijn en er zou niks over hem te vinden zijn. Maar dat geloofde Yvonne niet.

Vandaag komt Yvonne naar buiten met dat ze twee filmpjes heeft ontvangen waar je volgens haar uit kan opmaken dat Mark niet op vrouwen valt en een voorliefde heeft voor kinky feestjes.

Yvonne heeft de filmpjes nog niet gepubliceerd en het is de vraag of ze dit gaat doen. Ze zegt dat Mark van een specifiek soort huisfeestje houdt namelijk van dandy huisfeestjes. Geen idee wat dat precies is, maar het schijnt dat de mannen dan overdreven verzorgd rondlopen met een beetje make-up en heel goed gekleed.

Wat er dan op de filmpjes te zien is waar je uit kunt opmaken dat Mark op mannen valt zegt Yvonne niet, maar dit gerucht gaat al langer. Mark zou zelfs een keer in New York hand in hand gespot zijn met een man totdat hij een groepje Nederlandse topondernemers tegenkwam. Toen liet hij snel de hand los van deze man en die vluchten toen een winkel in.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

als het waar is dan kan hij ook wel jetten uitnodigen

Hier wordt al jaren over gespeculeerd.Vreemd dat hij er niet voor uit komt als dit zo is.

Ook al is dat zo laat die man lekker doen waar hij zin in heeft.
Het zou alleen maar stoer zijn als hij uit de kast zou komen.
En denk maar zo Mark je bent niet alleen.

Er kwam laatst toch ook een filmpje naar buiten waar hij in Amerika uit een auto stapt en je een man vanuit de auto hoort zeggen ” tot vanavond lieverd” en die dan off camera aan de andere kant van de auto uitstapt. Of was dat zo ge-edit?

Ik heb er geen herinnering aan.
Ik SMS u zodra ik meer weet.
Ik heb daar een andere voorstelling van.

Bij the dinges
Waar bemoeit u zich mee.
Doei…??…

Of hij nou op mannen of vrouwen valt maakt mij en vele andere met mij niet uit. Erger vind ik het dat hij Nederland verkoopt. Want Nederland is niet meer van en voor de Nederlanders. Hier zijn mensen die in armoede leven en dat interesseert hem niet. Dat vind ik dus zo jammer.

De voorkeur oriëntatie van M@rk Rutte is een persoonlijke zaak. Daar heeft niemand iets mee te maken. Net zo min hoe en met wie hij zijn vrije tijd doorbrengt. Kennelijk is dat voer voor de ranzige pulp-pers om daar hun bladen mee te vullen. Als de ex-premier ‘gewoon’ getrouwd zou zijn met een vrouw dan was er reden geweest om hem te beschuldigen van ontrouw of anderszins. De heer Rutte is echter slechts verantwoordelijk voor zijn doen en laten als publiek persoon. Zolang hij niemand vermoordt of op een andere manier crimineel gedrag vertoont moet burger Mark met rust worden gelaten. Laten we blij zijn dat na 13 jaar “Mark Rutte” we eindelijk van hem af zijn.