Bezopen Rachel Hazes gaat helemaal los

Eergisteren was de opening van de Harbour Club waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe. Maar Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Rachel schijnt niet alleen naast haar op de rode loper te hebben gestaan, maar ze hebben het binnen ook nog heel gezellig gehad. Volgens een bezoeker raakte de twee maar niet uitgepraat met elkaar. Ja dan ben je wel echt een goede moeder als je weet dat je zoon niks meer met zijn ex te maken wil hebben en daar hele goede redenen voor heeft en jij dan doet of het gewoon nog je schoondochter is. Daar zal Andre vast heel blij mee zijn.

Maar nu zijn er ook beelden van waarin Rachel die al een drankje op heeft helemaal los gaat op de dansvloer. Ook weer hartstikke goed voor je verslaafde zoon Andre om te laten zien dat je jezelf nog wel steeds volgiet met drank.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik was op zoek naar een bezopen vrouw die geen maat wist te houden en al lallend allerlei onzin stond uit te braken. Jammer genoeg heb ik die niet gevonden.
Zo’n vrouw heb ik onlangs wel gezien in een plaatsje in Portugal die onbeheerst en vreselijk ordinair in een microfoon stond te schreeuwen .

Die vieze plastic snol erbij wat een kansloze zeg en wat is die junk lelijk heb ff die foto uit vergroot nou moet je zeggen schrok me rot !!! En dom ook nog kwam geen zinnig woord uit,snap niet dat je ooit nog met zo’n smerig kleutertje praat die je zoon de afgrond in geholpen heb die junk,maar ja wat ben zelf Roggel ook 0,0

Wat is die Monique toch een beauty vergeleken bij die 2 goedkope snollen…

Rene, ik heb het jou al eerder gezegd, als we het over een snol willen hebben moeten we echt over iemand anders praten

Lang leve de vrijheid & geld he Rachel..😛
Dansen op het lijk en geld van je zo goed als ex.
Nooit een dag met haar armen gewapperd op de werkvloer.
Roken, zuipen en mensen kapot maken. Het is maar waar je gelukkig van wordt.🥴😆

Voor die enkeling (misschien ook Monique zelf) die zich onder meerdere namen geregeld nogal laatdunkend over Sarah van uitlaat en ook de Engelse taal niet beheerst, even een – vrije – vertaling van wat Sarah schreef op Instagram:
Je kunt weglopen, je kunt je verstoppen
je kunt net doen of je zo netjes bent
maar wat je ook in het donker hebt gedaan
wordt vroeg of laat een het licht gebracht.
Dat is dan de waarheid en vindt er gerechtigheid plaats.

Nu even naar 2 November, waarin Yvonne onthulde dat Monique 54 (VIER EN VIJFTIG) maal contact had gezocht met haar en evenzoveel malen informatie had verstrekt met als enig doel om André te beschadigen. De man die zij zogenaamd liefhad, de man die jarenlang al haar nukken en grillen geaccepteerd heeft, die man met wie zij een kind heeft etc. . Díe man werd niet in een opwelling, maar structueel verraden. Zullen we de komende tijd nu eens daarover hebben?

Je bent compleet gestoord Gabriella🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Rico je kan zeggen wat je wil maar heb toch 💩💩 aan je 🤣🤣🤣

Verdorie zeg, heb ik nu een interview gemist?
Ik heb namelijk een interview met haar gezien waarin zij op een beschaafde – zei het met een licht Rotterdams accent – antwoord gaf op vragen. Ik heb haar o.a. horen zeggen:
op die vraag wil ik niet ingaan;
ik hoop dat het goed met hem gaat;
ik hoop dat hij gelukkig is;
hij gaat zijn weg en ik de mijne etc. etc.
Nergens een overtogen woord en respectvol naar de ander.
Waar dan het ordinaire -zoals beweerd wordt, zit, is mij een raadsel

Hendrica weer alias ROGGEL lees jij toch de verkeerde interviews!!!

Dinand je hebt helemaal gelijk, komt nog bij dat ze door haar ouders het bed van die ouwe Hazes in geduwd is, dus er zouden heel veel aanklachten moeten zijn tegen de familie van Galen.

😂🤣😂