René van der Gijp haalt snoeihard uit naar Eva Jinek

Gisteren in de talkshow van Vandaag Inside haalde René van der Gijp snoeihard uit naar de talkshow van Eva Jinek n Op1. Volgens René wil je de volgende dag nog eens meer wakker worden als je die avond ervoor naar één van die talkshows hebt gekeken zoveel ellende komt er voorbij.

René mist een beetje humor, luchtigheid en vooral diepgang. Hij kan dan ook niet meer naar die talkshows kijken. Ook Johan Derksen vindt het een verschrikking en spreekt zich uit. Volgens Johan is het vooral diepgang die er mist en zijn er te veel gasten de allemaal kort de tijd krijgen. Volgens de twee heren is er maar één echt goede talkshow en dat is hun eigenlijk talkshow Vandaag Inside.

Kijk hieronder de tirade van René terug over de andere talkshows.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De narcisten, ze voelen zich zo belangrijk.
De ene zegd alles en beledigd iedereen, tot dat hij tegengas krijgt.
Die vent kan zelf nergens tegen.
En de andere kan alleen maar irritant lachen.

Eigen roem stinkt zeggen ze toch. Nu dat is hier zeker waar. Ik kijk hier echt nooit naar, 3 van die walgelijke kereltjes die zichzelf zo goed vinden en vinden dat hun mening de beste en belangrijkste vinden en dan ook nog iedereen afkraken want die doen het zo slecht, bah.