Heeft Andre Hazes zijn Monique opnieuw ten huwelijk gevraagd?

Yvonne Coldeweijer liet kort geleden geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was geschreven door Andre Hazes en gericht aan Sarah van Soelen. Hij maakte het uit met deze brief die 7 kantjes telt. Wie deze brief gelekt had aan Yvonne was toen nog niet helemaal duidelijk, maar het konden eigenlijk maar twee mensen zijn Rachel Hazes of Sarah van Soelen zelf. In de brief krijg vooral Monique een aantal flinke uithalen van Andre.

Een paar dagen later beweerde Yvonne dat ze zeker weet dat Rachel Hazes haar die brief heeft gestuurd, omdat ze wil voorkomen dat Andre en Monique weer bij elkaar komen. Andre is volgens Yvonne zo boos geworden op zijn moeder dat de bom is ontploft. Andre zou volgens Yvonne hebben gebroken met zijn moeder en heftige ruzie hebben gehad.

Rachel ontkende trouwens met en statement stellig dat ze die brief naar Yvonne had gestuurd en noemde Yvonne zelfs een zielig persoon. Maar ook PrivΓ© concludeert na onderzoek dat Rachel de brief naar Yvonne heeft gestuurd. Yvonne zei nog dat ze een DNA test zou kunnen doen met de postzegel die op de brief zit.

Maar goed Andre Hazes was er in ieder geval kapot van dat de mensen die het dichts bij hem staan hem weer verraden hebben. Het zou toen echt niet goed gaan met Andre na de onthulling van de brief. Hij was zelfs weer even naar Amerika vertrokken om tot rust te komen. Weg van iedereen en de toxic omgeving waar die zich in bevindt.

Maar Andre scheen een nieuwe tattoo gezet te hebben op zijn hand met de volgende tekst dan maar in het Engels:Β β€˜Ik ben voor altijd de jouwe’.

De tekst van de tatoeage is niet zomaar een random gekozen tekst, nee het komt uit een nummer van de favoriete band van Andre Hazes. Nog opvallender is dat de tekst ook veel voor Monique betekent. Andre plaatste de tekst eerder namelijk op zijn Instagram account om de terugkeer bij Monique officieel aan te kondigen. 

Daarnaast deelde Andre een paar weken geleden al het gedeelte van het nummer van zijn favoriete band waarin dat specifieke stukje tekst te horen was. Het zou een directe liefdesverklaring gericht aan Monique zijn samen met de tattoo op zijn hand.

Ook hebben Monique en Andre kerst samen doorgebracht met het gezin en werden ze zelfs gespot op een kerstmarkt in Duitsland waar Andre het nog aan de stok kreeg met een spion die stiekem een foto maakte.

Maar nu plaatste Monique gisteren een aantal foto’s op haar Instagram account en daar zien we een ring om Monique haar vinger zitten die we eerder nog niet zagen. Volgens veel volgers is er geen twijfel mogelijk. Andre heeft Monique weer ten huwelijk gevraagd net asl twee jaar geleden. Toen was het ook in december dat Andre haar ten huwelijk vroeg.

Mocht de twee echt gaan trouwen dan weten we in ieder geval één gast die daar niet bij zal zijn en dat is natuurlijk Rachel Hazes.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hΓ© uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geniet er maar even van, smerige Moon. Voor je het weet, dumpt ie je weer. En dan kun je weer de hele tijd achter hem aan rennen. De enige die goed is voor die jongen, is zijn moeder. Zij is echt goed voor hem.

Hee daar hebben we Rachel ook. Fijne kerst gehad?

45 jaar en nog geen verstand. Je moet toch echt wanhopig zijn om met zo’ n puber te willen blijven die je in nog geen 10 jaar al zo vaak besodemieterd heeft maar ze wilt zo graag mevrouw Hazes worden want dan denkt ze ze is belangrijk maar eens een tokkie dan blijf je een tokkie.

Wat is die vrouw aandachts ziek! Verschrikkelijk gewoon. En dat ze altijd poeslief blijft tegen Andre is alleen maar om zijn geld en woning. Wat een enorme aansteller dit, en bovendien oerdom! dom wicht

Enige reden dat loser Andre nu zo close met Mo is & haar ten huwelijk vraagt, is om zijn ma een hak te zetten.
Hij heeft nooit eerlijke en liefdevolle intenties.
Wat een draak, hij beseft niet wat hij zoontje en gezin voor de zoveelste x aandoet als hij zijn zak binnenkort weer achterna loopt.
En wat betekent zo’n ring nou eigenlijk, heeft ie al aan elke scharrel gegeven. Walgelijk mannetje.

Dombo Hennie (Roggel)zo goed dat die door jou nog veel verder naar de klote is gegaan ,gelukkig hoop ik zijn ze ogen een x open gegaan !!! Hij moet lekker afstand van die heks nemen en het zelfde doen als roxanne niet meer in je leven laten ,het is geen moeder maar een gifangel en zo jaloers op mooie Monique…hoe ziek ben je…eigenlijk moet er nog een weg bij andre en dat is die parasiet πŸ’°πŸ’°πŸ’°,(djarno) maak alleen gebruik van de naam Hazes en stelt voor de rest niks voor te dom om te πŸ’©πŸ’©die jongen…

Nee maar, daar hebben we Hennie aka Roggel ook weer, wat een tokkietaal, je laat wel zien waar je vandaan komt.

Wat heeft Rachel de kinderen en de ex- vrouw van AndrΓ© Sr. niet aangedaan. En dan wil ze nu wat zeggen over Monique. Zelf is ze honderd keer erger dan Monique. Monique heeft AndrΓ© tenminste niet van zijn vrouw en kinderen afgepakt. Al vind ik Monique de laatste jaren wel erg wanhopig, dit is geen liefde van haar kant. En dan zeggen ze dat ze zo een goede moeder is, een goede moeder laat haar kind dit niet meerdere keren mee maken. Op een gegeven moment word dat kind ook uit huis geplaatst !

Precies Cisca, mooi gesproken! Chapeau πŸ‘

Zo OLGA, indachtig de kerstgedachte nog maar eens je hart gelucht? Fantastisch toch dat je iemand die zich niet kan/wil verweren op zo’n onsmakelijke manier uitfoetert met zaken die nergens op slaan. Je zit nu zeker met je idooltje lekker ergens te gniffelen en tegen elkaar te zeggen: zo, dat hebben we toch maar even flink gedaan. Wat zijn wij stoer hΓ¨. Geweldig joh! Ga zo door.

Gestoorde Nel er staat hier helemaal geen reactie bij van een Olga.🀣
Iets teveel aan de champagne genipt bij je bff’s Van Soelen-tokkies? πŸ€ͺ

Tino gestoorde mafkees Ga jij de doos van Westenberg maar eens lekken. Smerig varken die moon van je is zo nep en opgespoten bah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

TINO, is het nu werkelijk zo moeilijk om fatsoenlijk commentaar te leveren? Om even in jouw taal te antwoorden:
figuren zo als jij maken altijd – zoals het echte lafaards betaamt – gebruik van allerlei schuilnamen omdat zij de verantwoording voor hetgeen zij zeggen niet durven nemen. Dus welke naam ik ook noem, het is nooit de juiste naam, maar belangrijk is natuurlijk dat de boodschap overkomt. Je noemt mij gestoord en hebt het over van Soelen tokkies. Laat ik maar niet zeggen hoe ik over typetjes zoals jij bent denk. Ik wens jou voor het komend jaar veel wijsheid toe.

Ojaaaaa daar hebben we onze Nellebel/Rachel weer hoor..als je het over schuilnamen hebt.πŸ˜‰
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Je hebt zeker geen man waarop je je volop kan afreageren. Zit hier 24/7 iedereen uit te foeteren. Lachwekkend.πŸ˜‚

Oh Jonathan, ben ik nu voor jou ineens Rachel Hazes? Ik dacht dat een paar simpele zielen dachten dat Henny Vlaskamp dat was.
Maar wees gerust, ik ben gewoon Nel en probeer af en toe – met zo veel mogelijk fatsoenlijk taalgebruik – de andere kant van een medaille te laten zien.
En weet je wat pas echt lachwekkend is beste Jonathan: commentaren schrijven zoals jij doet. Is van een ongelooflijk kinderachtig en kinderlijk niveau slaat echt nergens op.

Nel trek het je niet aan. Deze mensen horen bij de fanclub van Monique, zij is een echte Kamper en dat trekt ze ook aan. Mensen met het IQ van een tafelpoot, die te stom zijn om met losse handen in de bus te zitten. Zou me niet verbazen als het Monique zelf is die die stomme commentaren typt. Ze doet zich onschuldig voor, maar in werkelijkheid is ze een feeks