Peter Gillis slaat weer de hele boel kort en klein

Dennis Schouten en Jan Roos laten weten dat het opnieuw helemaal uit de hand is gelopen met Peter Gillis. Dit kreeg niet Nicol de klappen, maar een vent die Peter zijn dochter lastig viel.

Volgens Dennis Schouten en Jan Roos gebeurde dit op kerstavond in het stamcafé van Peter in Asten. Volgens de bron organiseerde vakantiepark Prinsenmeer zelf de kerstborrel in het café.

Tijdens die borrel werd dus de dochter van Peter lastiggevallen door één of andere vent. Peter riep nog de hulp van de eigenaar van het café in maar die deed niks. Toen werd Peter woedend en begon hij te schreeuwen en te tieren.

Peter werkt dan zelf die vent die zijn dochter lastig valt uit de kroeg. En daarna schreeuwt hij het onderstaande tegen de eigenaar van het café.

“Je bent echt een waardeloze vent, joh! Flikker toch op man! Moet jij eens opletten, jongen! Dit is toch niet normaal man! Je moet de baas van uw eigen k*t tent zijn! Niet normaal man!”

Alles is gefilmd en Nicol schijnt er ook bij te zijn geweest en had een glitterjurkje aan.

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mag die man voor zijn dochter opkomen.

Ja dat mag hij zeker. Ik weet niet of ik moet geloven of dat het waar is. Maar zoals hij tekeer gaat tegen deze persoon is niet normaal
Hij zit vol stress en dan val je uit tegen iemand die misschien niets gedaan heeft. Nicolas heeft het gefilmd dan wil ik ook de beelden zien@

Peter Gillis heeft een te bekende kop.
Dat is jammer als,er iets verkeerd gaat
Dan ben je de pineut voor de mensen massa, want een iedereen heeft dan een mening over je.
Ik keur het niet goed wat hij doet en laat,maar hij moet daar wel op letten.
Als ik iets flik wat niet door de beugel kan dan komt dat meestal niet verder dan bij mijn directe omgeving.
En als het zo is wat hier beschreven is ,dat de eigenaar van het café niet ingreep dan is dat inderdaad een flapdrol. Die verdient daar mee niet de schoonheids prijs.
Als kastelijn dien je altijd je gasten te beschermen tegen
ongewenste toenaderingen van een andere klant.
Peter gillis zal nooit m,n vriend worden, maar deze bekend making vind ik wel over de top!
En dat hij er iets van zei, daar had hij het recht toe omdat de eigenaar niet ingreep!
Als het bij gerrit,jan of piet zou zijn gebeurd dan had het niet in het nieuws gekomen.

Groot gelijk om voor een van je kinderen op te komen.
Zoals gewoonlijk weer zwaar overtrokken 🤥 er is niet geslagen door niemand alleen wat geschreeuw.
Bjorn ( kastelein) van De Engel is gewoon fout, als hij ziet dat een van zijn klanten lastig gevallen wordt moet HIJ ingrijpen en het niet op z’n beloop laten, en ja Nicol was er ook bij niks mis mee toch?
Als Peter nu b.v. iemand hier uit het dorp zou zijn geweest was er totaal niks aan de hand maar ja…Het was nu eenmaal Peter Gillis en die kan niks meer goed doen, wat een belachelijk gedoe toch elke keer opnieuw.
Nog even en het ademhalen is voor hem ook al verboden?