SCHANDALIG: Peter Gillis pakt Nicol weer flink aan

Nicol de vriendin van Peter Gillis lijkt steeds maar weer de klos te zijn en aan de pijpen van Peter te moeten dansen.

Veel mensen vragen ze nog steeds af waarom Nicol nog bij Peter blijft ondanks dat hij haar twee keer mishandeld heeft. En dan laten we alle andere heftige verhalen die over Peter de ronde doen nog even daarbuiten. Het kan natuurlijk maar één ding zijn en dat is Peter zijn goed gevulde portemonnee die Nicol overtuigd om Peter te blijven steunen.

Nicol had laatst dus een TikTok account aangemaakt waar ze een paar hele gekke filmpjes van haarzelf online plaatste. Maar dit was blijkbaar van korte duur, want Petertje is daar achter gekomen en Nicol moest haar hele account meteen verwijderen. Het zou slecht zijn voor de publiciteit. Dat is toch wel echt heel grappig, want het enige wat Peter slechte publiciteit oplevert is wat hij zelf allemaal doet.

Nicol heeft dus echt helemaal niks te zeggen en het lijkt erop dat Peter elke keer Nicol weer bij haar strot grijpt als ze iets doet wat hij niet wil.

Maar goed Peter heeft graag de touwtjes in handen en zal wel zenuwachtig zijn voor de rechtszaak die binnenkort van start gaat. Peter moet voor de rechter verschijnen vanwege de vermeende mishandeling van Nicol waarbij hij haar ook nog in haar neus gebeten zou hebben.

Overigens liet Mark de zoon van Peter laatst per ongelijk in een interview weten dat hij ook een keer gevochten heeft met Nicol.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nicol is een volwassen vrouw en weet zelf wel wat ze toelaat. Zelf is ze ook niet altijd even lief tegen hem. Niemand hoeft zich te laten mishandelen en kan ten alle tijde vertrekken. Zij weet heel goed wat ze wil. É;en keer slaan kan maar dan word het een gewoonte en dan is het wegwezen !!!

Zij weet zeker wat ze wil en dat is de portomenee van crimi Peter.

Nou wat nicolleke betreft ze blijf gewoon bij hem voor zijn geld wand ander kan ik niet bedenken zonder haar Peter is ze niet en heeft ze ook niks zou zeggen weg wezen bij die maf klapper

Zelfs een keer slaan niet tollerleren na een keer komt de tweede keer. Not done

Ik heb het gelijk gezegd ze blijft voor het geld maar waar zijn haar kinderen niet bij haar

Tja, Nicol heeft er heel wat voor over om miljonairsvrouw te zijn.Niet iedereen kan dat en doet dat. Mijn stijl is het in elk geval niet.

Nicolleke wil blijkbaar afgeranseld worden ,anders was ze toch weg geweest bij die tiran.
Wat geld allemaal doet!