Roxeanne Hazes leefde jaren in heftige angsten door Rachel

Roxeanne Hazes die haar moeder Rachel voor het gerecht sleept vanwege de erfenis van Andre Hazes senior doet een heftige onthulling.

Volgens Roxeanne is haar moeder namelijk helemaal geen erfgenaam en had zijn geen recht op de erfenis van haar vader. Enkel zijn twee kinderen Roxeanne en Andre Hazes junior hadden recht op de erfenis en dus de rechten van al zijn liedjes.

Overigens liet Andre Hazes weten dat hij er buiten staat en er niks mee te maken heeft en zijn moeder niet gaat aanklagen vanwege de erfenis.

Niet de biologische vader

Volgens Yvonne Coldeweijer zei Andre Hazes dit om Andre Hazes senior helemaal niet de echte vader van Andre is. Rachel had namelijk eerder een relatie met Marco Eijk de legendarische drugsbaron die in 2004 dood werd gevonden op een landweg in België.

De geruchten gaan dat Marco Eijk de biologische vader van Andre Hazes is. Er gaan foto’s rond waarop Marco en Andre als twee druppels water op elkaar lijken. Overigens heeft Rachel Hazes dit nooit ontkent en hier doelde Yvonne dus op.

Leefde 10 jaar in heftige angsten

Roxeanne Hazes heeft nu voor het eerst wat van zich laten horen in de media. Ze was namelijk te gast in de  de podcast van Patty Brard genaamd ‘Patty’s Levenslessen.‘

Daar liet ze weten dat ze jaren in angst heeft geleefd van haar 20e tot haar 30e levensjaar.

Roxeanne zei er het volgende over:

“Ik heb van mijn twintigste tot mijn dertigste alleen maar in angst geleefd. Ik ben bezig met het meisje in mij te helen.”

In die periode was Roxeanne heel close met haar moeder Rachel.

“Dit is waarom ik het de aankomende tien jaar anders wil doen. Dit zijn voor mij die irrationele angsten. Dingen die niet morgen gaan gebeuren. Sinds ik moeder ben geworden, zijn er zoveel meer angsten bijgekomen.”

De band met haar broertje Andre

Ook laat Roxeanne weten dat wellicht ooit het contact weer herstelt wordt met haar broertje Andre.

“Misschien wel. Waarschijnlijk wel, laat ik het zo zeggen”

De reden dat ze niet gaat optreden

Ze laat ook weten waarom ze niet komt optreden bij de Heel Holland Zingt Hazes concerten.

“Ik heb om verschillende redenen bedankt. Dat was best ingewikkeld. Voor mij was het leuk om in ieder geval één keer per jaar iets moois te doen met de muziek van mijn vader. Want zelf zing ik dat namelijk niet meer tijdens mijn optredens. Omdat ik mijn eigen identiteit wil brengen.”

“Ik probeer nog steeds een vorm te vinden hoe ik hier mee om moet gaan. Soms voelt het eenzaam om geen onderdeel van een gezin te zijn. Het is heel moeilijk om antwoord te geven op de vraag hoe ik het zou willen. Natuurlijk wil je in de situatie zitten dat je een heel fijne band hebt met je moeder en broertje en een vader die nog leeft. Dat iedereen happy is met elkaar.”

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als ik het goed lees heeft Rachel tijdens haar huwelijk met André Hazes Sr. een kind verwekt met een ander dan haar man, Jr dus, want Roxanne is de oudste van de twee.

Rachel is een gewetenloos monster. Enige van wie ze houdt is zichzelf.
Kinderen en bijna ex waren puur een verdienmodel voor haar.
Rechter heeft ze zeker omgekocht, dat deze zo’n onzinnige uitspraak doet. Echt waanzin!!!!
Heks zal destijds ook haar verzoek tot echtscheiding wel ongedaan hebben laten maken, door notaris een goeie beloning te geven in cash of in natura.🤭😛🥴

Walgelijk mens Rachel alias Hennie Vlaskamp. 🤮🤮🤮🤮🤮