Patser Frans Duijts doet bizarre uitspraak

Dat Frans Duijts bulkt van het geld weten we inmiddels. Frans was namelijk niet te beroerd om een sportwagen te kopen van 285.000 euro en daarmee te patsen. Maar zodra Frans een energierekening kreeg van 2000 euro per maand voor zijn immense villa van 1800 vierkante meter door de hoge gasprijs was meneertje alles behalve blij.

Nu was Frans te gast bij de radioshow van Wilfred Genee genaamd The Friday Move op BNR en daar liet Frans nog maar eens weten dat het hem niet uitmaakt of ze een patser vinden. Hij is er trots op en showde ook nog even een peperdure armband aan Wilfred.

Frans zei het volgende over dat hij altijd wordt uitgemaakt voor patser:

“Ach, jongen. Daar word je toch helemaal gek van? Ja, maar goed, als je tegenwoordig zegt: ‘Ik woon vrijstaand’, dan ben je al een patser. Ik vind het allemaal prima, Wilfred. Ja, prima. Ze bekijken het maar. Ze zoeken het maar uit!”

“Ik ben altijd van de handel. Ik doe ook slopen, allerlei handel en wandel. Bij mij kun je voor alles terecht. Of je nou een beetje hout zoekt of een beetje ijzer of je wil wat gesloopt hebben.”

Daarna liet hij nog een zilveren armband met zwarte parels zien aan Wilfred. Ja, Frans we weten dat je er financieel lekker bij zit. Een paar weken geleden zei hij in de talkshow HLF8 nog dat hij zijn vrouw een rolex kado had gedaan.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Echt laat hem toch,hij werkt er hard zat voor….
Hij is zanger,sloper, verkoper… hun hadden al een familiebedrijf,dus heeft eigenlijk nooit echt moeite gehad met betalingen….. mensen zijn zo afgunstig,maar willen er zelf liever niks voor doen….

Het is een patser maar jammer genoeg ziet hij dat zelf niet .Weet misschien niet wat het betekent

Frans Duits is gewoon een engerd hij heeft het sloop bedrijf van zijn vader verkocht en als je ziet hoe hij toen woonde op een afbraak terrein pff nou daar zou je nog geen muis laten wonen ik heb het zelfbediening want de ouders van mijnschoondochter wonen er vlak bij en die wonen niet op een sfbraak terrein

Vieze patserige papzak😛
Met dan een ton voor een auto betalen. En maar zeuren hoe zwaar hij het had tijdens corona zonder inkomsten.
Hij kan beter zorgen dat hij de studies & diëten van zijn dochters kan betalen en niet alles er maar doorheen jast.
Onverantwoordelijk gedrag.

Omhooggevallen kwal! Lekker voorbeeld voor je kids .. je volvreten met je dikke lijf & als geld erdoorheen smijten🤑. Ga sparen voor de toekomst van je dochters & gezin!

Arrogant patsertje.
Dit is nou echt zo’n voorbeeld van een bn-er die vanuit het kamp en armoede zich ineens verheven voelt boven de gewone mens.
Zonder roem en geld blijft er een lege huls over.

Je kan je geld beter uitgeven aan een goeie diëtist. Moddervet jouw gezin, ook je vrouw. Zeker 100-120kg.
Schandalig je kids hebben nu al veel kans op welvaartsziekten op hun jonge leeftijd.
Meeste groenten en fruit kennen ze100% zeker niet.
Heel jeugd volop aan de snacks & zich volvreten. Zonde hun lijf nu al eraan & lekker voorbeeld zich volvretende ouders.🙄😫😥