Juice gelekt over stoute Kees van der Spek

Kees van der Spek kennen we natuurlijk allemaal als een hele rechtvaardige man die met gevaar voor eigen leven oplichters in het buitenland aanpakt. Maar het blijkt dat Kees zelf ook vaak met oplichters te maken krijgt. Vooral vrouwen lijken Kees in de maling te willen nemen.

Maar Kees trapt daar tot nu toe nog niet in. Hij deelt een mailtje wat hij kreeg van een ‘vrouw’ die wel even een ontbijtje met hem wilde eten. Omdat er nooit juice over Kees te vinden is dacht Kees weet je wat ik deel dit mailtje gewoon zelf even.

Hieronder het mailtje dat Kees kreeg:

 “Hoi. Hoe gaat het leven? Ik dromen ontmoeten een serieuze heer voor een gezin stichten. Ik hoop dat, wat jij geïnteresseerd, onze communicatie doorgaan. Zou opnieuw zeg wat ik exclusief een serieuze attitudes geïnteresseerd. Petitie schrijf mij groter over jij. Is je volledige naam? Waar werd geboren? Hoe leeftijd zijn jouw dat? Ik zal echt je schrijven wachten! Poli.” 

Kees schrijft er sarcastisch het volgende bij:

Mevrouw Van der Spek krijgt serieuze concurrentie!

Veel volgers van Kees zijn enthousiast en raden hem aan om erop in te gaan:

Ik zou het doen, Kees. Buitenkansje!

Hieronder de foto die Kees ervan deelde.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat geld allemaal met je doet hazes fam is het levende bewijs echt gestoord die mensen
Ze hebben totaal geen leven maar ze worden geleefd ze zullen nooit gelukkig zijn TRIEST