Andre Hazes zijn zangstem verpest door de anabolen

Binnenkort beginnen de Holland zingt Hazes concerten en daar zou Andre Hazes zijn grote comeback maken. Eigenlijk wilde hij dit niet meer nadat hij met zijn moeder Rachel had gebroken, maar hij kon niet onder het contract uitkomen. Zijn zusje Roxeanne wel en die treed dus niet op tijdens de concerten.

De concerten zijn ook nog helemaal niet uitverkocht. Er waren zelfs zoveel kaarten over dat een heel groot deel is weggeven aan deelnemers van de postcode lotterij. Waarschijnlijk om de kosten nog enigszins te kunnen drukken. Want als er bezoekers zijn dan kopen ze in ieder geval drank, eten en merchandise en dat levert ook weer geld op natuurlijk.

Maar het blijkt dat Andre echt in zijn maag zit met de optredens die hij moet doen tijdens de concertreeks. Het is zelfs zo erg dat hij de organisatie heeft gevraagd of hij zijn nummers kan playbacken. Hij gaat maar 3 nummers doen, maar Andre blijkt zo onzeker over zijn zangstem die een flinke opdonder heeft gekregen door het gebruik van anabolen.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

JEP André dat is de prijs van je gezonheid kapot maken voor uiterlijke schijn, gezondheid is t énige wat je niet kan kopen.

Je kan beter er mee stoppen
Het zingen van jou was toch helemaal al een puinhoop.
Zo als vader word je nooit.

Hij is nooit een goede zanger geweest maar teerde op de naam van zijn ouwe om de beurs van zijn zonnebank bruine moer te spekken.
Vooral bekend door veel drama te maken, liegen, bedriegen en mensen als stront te behandelen.
Het gedrag van deze loser en die inhalige geldwolf gaat zich nu tegen hen keren met volle kracht. En ze verdienen het dubbel en dwars!

Alleen Roxeanne heeft zich behoorlijk weten te ontwikkelen qua stem en karakter. Iets dat loser André nooit meer voorbij zal streven. Ook niet met een volgevreten kwal als Billie Dans, zijn nieuwe beste mattie die denkt dat hij heel wat is met zijn kinderlijke autotune troep. Wat dat betreft passen ze goed bij elkaar!👌

Hillie Schaats Je haalt de woorden uit mijn mond zeg precies hetzelfde heeft nog nooit kunnen zingen .

Drank, drug, shag,snuff, anabolen .. alles om jezelf kapot te maken.
Zo destructief als maar kan..🙀
Grote loser jij eindigt net als je pa!

Hij heeft nooit echt kunnen zingen van hem wordt er iets gemaakt wat hij totaal niet is was het een zoon van een bakker geweest was hij nooit beroemd geweest.

Dat is zeker, hij heeft nooit kunnen zingen de kwallenbak.
Het enige wat hij goed kan is iedereen mee de vernieling in helpen.
Kijk er niet van op dat er nog kaarten over zijn.
Het lijkt maar niet duidelijk te worden bij hem, dat de Hazes door iedereen uitgekotst word.
Nog even en hij is weer verslaafd, die kleuter leert het nooit.

Hoorde vandaag dat er volgend jaar weer 2 heel Holland brult Hazes concerten komen. Snap niet dat mensen daar naartoe gaan. Ieder zijn smaak.

Wie heeft beweerd dat hij goed kan zingen, hij doet alleen die ouwe na, dat lukt aardig, maar dat is dan ook alles. Voor de rest stelt hij helemaal niks voor.

Enige reden dat die Roggel nu alvast voor 2024 kaartenverkoop start is natuurlijk omdat zij binnenkort officieel geen erfgenaam meer is en niks meer uit naam Hazes mag organiseren en regelen.
Dus nu nog gauw nog even veel geld cashen.
Vreselijk gedrocht is ze toch die heks.🥴😝🙄