André Hazes onthuld: ‘Dit is waarom mijn moeder twijfels heeft over Monique!

In een interview met Het Laatste Nieuws onthult de zanger dat zijn relatie met zijn moeder veel beter is dan wat er in de media wordt beweerd.

“Ik heb prima contact met mijn moeder”, aldus André Hazes. “Toen ik de kliniek verliet, heeft zij me opgevangen, was ze er voor mij en heb ik zelfs een tijdje bij haar gewoond. Wij hebben helemaal geen ruzie en gaan normaal met elkaar om.”

De zanger is zelfs zo tevreden over hun band dat hij erop wijst dat als hij echt ruzie met iemand heeft, hij diegene geen blik meer gunt. Toch heeft zijn moeder soms haar bedenkingen over zijn keuzes, zoals zijn relatie met Monique Westenberg.

“Mijn moeder heeft soms twijfels bij dingen die ik doe of met wie ik omga. Maar dat is niet anders bij andere ouders.”

Maar zoals André zelf zegt, “Ik word 30. Dan kom je op een punt waarop je elkaar los moet durven laten. Dan heeft ieder zijn eigen leven en hoef je elkaars deur niet meer plat te lopen. Dat is het leven.” Het lijkt er dus op dat de twee volwassen genoeg zijn om elkaar de ruimte te geven die ze nodig hebben.

André en Monique zijn op dit moment samen op vakantie in Amerika, maar of Rachel daar nou zo blij mee is.

Hieronder wat vakantiefoto’s van Monique:

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die Roggel moet de kop houden,kijk waar ze zelf mee om gaat die dweil de grootste criminele,ja wat anders krijg ze niet..smerig wijf met de verlopen kop🤮🤮🤮 ze is zo jaloers op Monique kan ik me goed voorstellen het ziet er toch niet uit die van galen..en als ik jou was Andre ver weg bij haar vandaan er is er maar 1 die het goed doe en dat is Roxanne !!!

Tante Roggel is de grootste golddigger en lijkenpikker.😛

Mo past niet in die asociale achterbakse familie. Zon liefdevolle vrouw past niet bij die heks.😬🥴
Jaloezie omdat dit al een vrouw is en geen meisje die ze nog kan kneden. 1e jaren van hun relatie verdiende Mo het geld en was Andre nog niet doorgebroken.

Roggel mag haar dankbaar zijn!😍

Roelie, je hebt groot gelijk als je zegt dat Monique niet bij de familie Hazes thuishoort. Zij moet gewoon in haar eigen milieu blijven en zich bezig houden met het aanbieden van Suikerspinnen of kaartjes verkopen voor de draaimolen.

Frederique verstand van jou is ook ver te zoeken,IQ van die kroket !!! Liever suikerspinnen verkopen en kaartjes voor de draaimolen dan geld verdienen over een lijk ,dan ben je in mij ogen een vuile vieze s…….r nou de rest mag je zelf invullen..maar ben je te dom voor denk ik 😂😂

In de muziekwereld zijn honderden componisten/zangers overleden en verdienen duizenden mensen hun brood met o.a. hun nalatenschap. Dus waar hebben je het over ANDREA?!
Het klopt, dat ik s…….r niet snap. Maar dit komt niet door gebrek aan verstand maar aan het hebben van andere fatsoensnormen.

Als mijn zoon thuis zou komen met een vrouwtje dat aanmerkelijk ouder is, een golddigger blijkt te zijn en een twijfelachtige reputatie heeft, zou ook ik ernstige bezwaren hebben.
En die Roxeanne doet het werkelijk “fantastisch”. Zet eerst ten overstaan van televisiekijkend Nederland haar moeder voor schut en sleept haar vervolgens met veel tamtam voor het gerecht. Natuurlijk heeft zij het recht op de waarheid, maar een fatsoenlijke dochter hangt dit niet aan de grote klok.

eva is zeker vergeten dat het roggel was die in eerste instantie haar bloedeigen dochter voor het gerecht sleepte in de zaak tegen marieke. waarvan rox niet wilde maar daar had moeder roggel geen boodschap aan.
over fatsoenlijk gesproken, beste eva. met zo’ n moeder heb je geen vijanden meer nodig.
en nu hup weer snel de kont van roggel likken hoor eva want dat kan je goed.👌

Beste Josje, jammer dat de inhoud van mijn laatste zin niet tot je doordringt. Zo moeilijk is dit toch niet. En inmiddels vergeten wie er indertijd “gelekt” heeft?
En wat een manier van reageren heb jij, zeg. Over fatsoen gesproken.

Kunnen hij en die Roggel niet eens gewoon hun klep dichthouden en de zooi binnenskamers houden. Hier word je echt doodmoe van.