Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ruzie in VI: René van der Gijp valt Johan Derksen aan tijdens


SBS 6 heeft de kijkcijferkanonnen Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp weten te behouden. De heren hebben namelijk gisteren live in VI hun handtekening gezet onder een nieuw Talpa-contract dat hen voor twee jaar aan de zender verbindt. Met een exclusieve optie voor een derde jaar. Hiermee zijn de kansen voor RTL definitief verkeken.

De heren gaan er financieel op vooruit en zouden per persoon tussen de 1,2 en 1,4 miljoen euro per jaar gaan verdienen. Dit is echter een tegenvaller voor oud-SBS 6-baas Tina Nijkamp, die eerder riep dat de heren in theorie 2,5 miljoen euro per jaar waard zijn. Tina is wel blij voor de mannen, maar vindt dat ze eigenlijk nog meer hadden moeten verdienen. “Ze zijn nog veel meer waard als je het koppelt aan reclame-inkomsten, hoeveelheid uitzendingen en imago van de zender. Maar de mannen oogden zeer blij zojuist in uitzending tijdens ondertekenen. En daar gaat het natuurlijk om.”

Tijdens de contractonderhandelingen waren Johan, Wilfred en René niet altijd even vriendelijk naar elkaar toe. Zo uitte René live op televisie forse kritiek op Johan over zijn gedrag in de uitzending met Mark Rutte. Dit leidde tot een heftige ruzie achter de schermen, waarbij René tegen Johan uitviel met de woorden: “Wie denk jij dat je bent!”.

Gisterenavond, na de live-contractondertekening in VI, vertelde René voor de camera van Shownieuws hoe hij terugkijkt op dit turbulente proces. “We hebben nu voor twee jaar bijgetekend, maar ik bekijk het bij ons altijd van week tot week. We hebben het sowieso wel prima naar ons zin, het loopt leuk, alleen kunnen we af en toe om de meest pietluttige dingen opeens de grootste bonje krijgen. Dan denk ik weer: het staat weer op omkieperen dat programma, maar dan komt het op het eind toch wel weer goed. Die twee jaar zie ik dus gewoon als een getal.”

Collega Johan kon erom lachen en zei: “Ik zeg altijd: de hoogte van het contract houdt de solidariteit van ons drieën in stand.” Hopelijk blijft het programma op de rails en laten de heren de ruzies met elkaar niet uit de hand lopen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Maak elkaar maar af we zullen er geen verdriet van hebben wan eer stoppen jullie met dat kloten progamma

Henk reageer alleen voor jezelf en niet met WE !!!
Hier thuis kijken wij wel graag naar Vandaag Inside.

@Nellie,
Henk heeft waarschijnlijk een afstandsbediening met maar één knop.
Was in de aanbieding bij de Action 😂
Hij kan dus niet wegzappen.
Maar er bestaat ook nog altijd een AAN/UIT knop.
Snap nooit waarom mensen die roepen “Ik kijk er toch nooit naar”
vervolgens dat programma afzeiken.

@Kees je zou wel een gelijk kunnen hebben over het knopje van Henk🤣

Wat ik altijd graag doe hier is de reacties lezen, het lijkt vaak wel of ze er allemaal zelf bij waren😤