Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jutta Leerdam en Jake Paul zorgen voor woede om vertrappen van tulpen


Het is de omgekeerde wereld: waar schaatskampioene Jutta Leerdam eerder naar Amerika afreisde om haar nieuwe vlam Jake Paul te bezoeken, is het nu de beurt aan Jake om Nederland te ontdekken. En dat doet hij met volle teugen. Zo zien we hem in een story op Jutta’s Instagram al peddelend in een bootje “Ooooi” schreeuwen. Maar onze Hollandse schone corrigeert hem snel: “Hoi!” Jake lijkt nog niet helemaal ingeburgerd te zijn: “Oh, is het met een H?,” vraagt hij uiteindelijk.

Het lijkt erop dat Jake en Jutta nog wel een lesje Hollandse etiquette kunnen gebruiken. Terwijl ze tussen de tulpen poseren voor romantische foto’s, zijn de tulpentelers minder blij met hun bezoek. Het lopen tussen de tulpenvelden kan namelijk schade toebrengen aan de bloemen en zelfs plagen en schimmels verspreiden. Onder een foto reageert dan ook iemand boos: “Respectloos!”

Naast zijn uitstapje naar de bollenvelden, brengt Jake Paul ook een bezoek aan een Jumbo supermarkt. In een video op zijn YouTube-kanaal is te zien hoe hij zich verbaast over de vele verschillende soorten kaas en stroopwafels in de schappen. Maar of hij ook bekend is met de concurrentie op het gebied van Nederlandse zangtalenten, is nog maar de vraag. Het betreden van het grondgebied van Glennis Grace zou namelijk wel eens voor een interessante confrontatie kunnen zorgen. Hopelijk blijft het bij een vredige ontdekkingstocht tussen de schappen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wanneer gaan ze permanent (terug) naar de states ?
Liefst zo gauw mogelijk.
Jutje, wat laat je je kennen zeg.

Serieus. Ze staan duidelijk op een pad tussen de tulpen, niet in de bedden. En laat ze toch verliefd zijn. Laat ze met rust…

Die griet is helemaal los geslagen, triest hoor.
Hij dumpt er straks zit ze met een kind , centjes op gefeest.
Deze meid gaat keihard onderuit, erg jammer van zo een goede sport schaatster