Kinderen Nicol Kremers uit huis geplaatst door de kinderbescherming

Het lijkt erop dat de ex-Massa is Kassa-ster Nicol Kremers haar volwassenen-carrière duur komt te staan. Naast het verkopen van foto’s en video’s, zou Nicol volgens Dennis Schouten en Jan Roos ook een drugs en drankverslaving hebben en meerdere mannen ontvangen in haar huis. Dit heeft ertoe geleid dat de kinderbescherming heeft ingegrepen en haar vier kinderen uit huis heeft geplaatst. Een oude vriendin van Nicol heeft dit aan Dennis en Jan laten weten.

“Heel triest als moeder van 4 kinderen dat je roept dat je kinderen trots zijn. Maar ik heb uit betrouwbare bron, via Ankie, toen haar bestie, vernomen dat de kinderbescherming de kinderen heeft afgepakt van haar.”

De kinderen zijn momenteel verdeeld over familieleden en de oudste verblijft bij haar zus in Helmond en de overige drie bij haar ex. Nicol zelf geeft geen commentaar op de zaak.

Hieronder het verhaal van de oude vriendin van Nicole die weet hoe de zaak in elkaar steekt.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als dit waar is,
(dat weet je zo langzamerhand niet meer)
dan is het te triest voor woorden. Kinderen zijn weer de dupe.
Hoe diep kan je zinken.

Dat verbaasd me niets. Als ze zelf haar kinderen niet beschermd, door niet je lichaam via internet te verkopen, doet de kinderbescherming dat wel. Wel triest voor de kinderen.

Dit is meer dan erg. Eerst alle weelde voor de kindjes en nu in een ellendige situatie en dat allemaal omdat moeder haar euhm…fatsoen niet kan houden🤬
Zal een fijne moederdag voor je worden Nicol ( als het zo is tenminste) en is het echt zo dan ben jij nog minder waard dan het gras tussen mijn tegels🤮