Nicol Kremers is echt helemaal de weg kwijt, gaat niet goed

Het lijkt erop dat Nicol Kremers weer voor de nodige opschudding heeft gezorgd. Het gerucht gaat dat ze een vreemde naam heeft laten tatoeëren op haar achterwerk. Volgens bronnen is Nicol altijd op zoek naar nieuwe manieren om haar volgers te verrassen en dit keer heeft ze het wel heel ver laten gaan.

Op haar Instagram story plaatste Nicol een verzoek om de naam van een volger op haar billen te tatoeëren. Niet veel later was het zover: ze postte een foto van haar getatoeëerde achterwerk. Of het nu een stunt is of niet, het blijft op zijn minst opmerkelijk te noemen.

Maar dat is niet alles wat Nicol te bieden heeft. Ze heeft ook een ander platform gevonden om haar volgers te vermaken: Snapchat Premium. Daar biedt ze exclusieve content aan, waaronder aparte foto’s en video’s. Het lijkt erop dat Nicol helemaal is doorgeslagen. Terwijl haar kinderen al uit huis geplaatst zijn door de kinderbescherming gaat Nicol door met dit absurde gedrag.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze begint een beetje qua aandacht op Monique Westerberg te lijken. Die doet ook alles om maar in de media te komen, net als Nicol.

Leven en laten leven toch? Wens haar veel geluk