Eva Jinek gaat over de schreef: bedreigt journalist na onthulling

Als er één ding is waar Eva Jinek niet van houdt, is het wel wanneer critici suggereren dat ze haar tv-programma niet zelf kan leiden. Maar volgens Jan Uriot, de bekende sterjournalist van Privé, heeft Eva geen problemen om de touwtjes in handen te nemen tijdens haar shows. In zijn rubriek Wat Vindt Jan onthult hij een heftige anekdote over de talkshowpresentatrice.

“Ik heb met haar vier jaar lang Goedemorgen Nederland gedaan destijds, dus we waren toen wel heel goed, maar toen ging zij die talkshow doen en toen heb ik een keer geschreven in onze krant dat zij gebruikmaakt van een oortje waar de vragen in gefluisterd worden”, aldus Jan.

Maar toen Eva dit hoorde, was ze absoluut niet blij. “Toen werd ze zó ontzettend boos en heeft ze me gebeld van: ‘Jan, wat lul je nou toch allemaal? Ik heb wel een oortje in, maar de vragen komen echt niet binnen via de redactie, dus wat een onzin! En als je ermee doorgaat, dan stuur ik Freek Vonk op je af met de varaan Johan en die gaat jouw poes opvreten.’ “ Eva had toen een relatie met Freek Vonk en die heeft als huisdier een hele grote varaan.

Volgens insiders was Eva woest omdat ze zich totaal niet kan vinden in het idee dat ze haar programma niet zelf kan leiden en dat alles haar wordt ingefluisterd. Het zou een directe aanval zijn op haar professionaliteit en haar kwaliteiten als presentatrice. Gelukkig voor Jan is hij na deze uitval van Eva nooit meer uitgenodigd in haar show.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties