Explosieve ruzie bij Vandaag Inside: René van der Gijp haalt keihard uit

Wat een spanning bij Vandaag Inside! Gisterenavond barstte de bom tussen René van der Gijp en Marcel van Roosmalen, en de studio trilde op zijn grondvesten. De sfeer was om te snijden en de ongemakkelijkheid spatte van het scherm af.

Het begon allemaal met een plagend plaagstootje aan Angela de Jong. Maar toen Marcel hierop inging, greep René in. Hij verdedigde Angela en zei dat zij een prima mens is en dat er niets mis met haar is. Maar toen kwam het. René richtte zijn pijlen op Gijs Groenteman, die volgens hem zichzelf veel te serieus neemt. Het gebruik van de naam “Gijs Groenteboer” was de druppel die de emmer deed overlopen.

Marcel probeerde te verdedigen dat hij Gijs goed kent en dat het allemaal niet zo bedoeld was, maar René liet zich niet van de wijs brengen. Hij vond dat Gijs zichzelf te serieus neemt en wees erop dat hij zelf regelmatig grappen maakt ten koste van anderen. René vond het hypocriet dat Gijs wel kan uitdelen, maar niet kan incasseren.

De discussie werd steeds verhit, waarbij Wilfred Genee als scheidsrechter optrad en feiten op tafel legde. Marcel vond het grapje flauw en denigrerend, maar René vond dat hij het niet zo persoonlijk moest opvatten. Het escaleerde tot een punt waarop de sfeer in de studio naar een dieptepunt zakte.

Na de reclame onderbrak Wilfred de uitzending met de woorden: “Welkom terug bij een van de meest ongemakkelijke uitzendingen van het seizoen tot nu toe.” De spanning was te snijden, en het lijkt erop dat de mannen aan tafel nog een lange weg te gaan hebben om de lucht te klaren.

We blijven op het puntje van onze stoel zitten om te zien hoe deze verbale rollercoaster verder zal gaan. De volgende aflevering van Vandaag Inside aanstaande maandag belooft nog meer vuurwerk en confrontaties, want dan zijn Mark Rutte en Gerard Joling te gast. Wie weet welke onverwachte wendingen ons nog te wachten staan.

Bekijk hieronder de ruzie tussen René en Marcel terug:

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties