Koninklijk Drama: Beatrix is woest op Eloise en Gordon

Het is de koninklijke associatie waar niemand op zit te wachten: Gordon en prins Bernhard jr., vergezeld door dj Don Diablo, werden samen gespot tijdens een luxueuze trip naar de Formule 1-race in Baku. Maar terwijl Gordon zichzelf een welverdiende Instagram-pauze gunde, lijkt koning Willem-Alexander allesbehalve blij te zijn met deze ongebruikelijke vriendschap. En volgens onze bronnen is hij niet de enige!

Angela de Jong, de bekende mediadeskundige, laat weten dat Beatrix, voormalig koningin en grootmeesteres van koninklijke etiquette, niet bepaald verheugd zal zijn over de recente ontwikkelingen. Als vorstin hechtte Beatrix immers veel waarde aan de afstand tussen het koningshuis en het ‘gewone’ volk, om zo de magie van het koninklijke sprookje te behouden. Het is dan ook geen verrassing dat ze hoogstwaarschijnlijk niet blij zal zijn geweest toen haar kleindochter, gravin Eloise, onlangs schaamteloos in badpak op televisie verscheen.

Angela de Jong heeft haar bedenkingen en deelt haar twijfels in de  AD Mediapodcast: “Ik heb me hardop afgevraagd of Beatrix dit leuk zou vinden. Beatrix, die vond dat haar zoons niet met een burgermeisje mochten trouwen. Beatrix, die vond dat haar zus niet met een burgerjongen mocht trouwen. Beatrix, die sterk geloofde in de noodzaak van afstand tussen het volk en het koningshuis om de magie te behouden.”

Het is geen geheim dat koning Willem-Alexander momenteel worstelt met zijn populariteit. Hij wordt beschouwd als een van de minst geliefde royals in de Nederlandse geschiedenis. De associatie met Gordon zal zijn reputatie zeker geen goed doen. Angela de Jong is ervan overtuigd dat Beatrix niet blij zal zijn met het feit dat haar kleindochter zich gedraagt als een doorsnee BN’er in een televisieprogramma. “Echt, ik waag het te betwijfelen”, merkt ze op. “Maar goed, dat moeten ze zelf weten.”

Maar laten we niet vergeten dat prins Bernhard jr. ook deel uitmaakte van dit spraakmakende koninklijke avontuur. Terwijl de media smulden van de foto waarop hij zij aan zij met Gordon poseerde, zorgt dit voor een nieuwe twist in het koninklijke schandaal. Hoewel Bernhard geen kleinkind is van Beatrix maar haar neefje, zal de voormalige vorstin waarschijnlijk ook haar bedenkingen hebben over deze ongebruikelijke vriendschap.

Angela de Jong licht toe: “Natuurlijk is Beatrix niet de grootmoeder van Bernhard, maar zijn tante. Toch denk ik dat sommige mensen binnen de… En ik denk dat degenen die beweren dat dit niet erg slim is voor het Koningshuis, een punt hebben.”

Terwijl de koninklijke wereld in opschudding verkeert, laten de sterren uit de entertainmentwereld zich niet on

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties