Gaat niet goed met Sarah van Soelen, ze heeft een heftige terugval

Het lijkt erop dat Sarah van Soelen weer in de greep is van haar cosmetische verlangens, ondanks haar eerdere uitspraken. Op haar Instagram deelde ze een bericht over dat ze zich niet goed voelde. Ze beschreef de hel waar ze momenteel doorheen gaat, met een verstopte neus, hevige niesbuien die voelen alsof haar lichaam uit elkaar spat, jeukende en opgezwollen ogen. Maar het meest opvallend bij de onderstaande foto die ze plaatste zijn haar lippen, die weer extreem opgezwollen lijken te zijn.

Het is ironisch, want Sarah had onlangs nog verkondigd dat ze haar lipfillers tot het verleden liet behoren. Ze had besloten om ze te laten oplossen omdat ze inzag dat het niet gezond was. In een interview met LINDA vertelde ze vol trots over haar nieuwe zelfacceptatie en hoe ze tevreden was met haar natuurlijke uiterlijk. Ze leek stevig in haar schoenen te staan en klaar met de opvallende lippen.

Maar nu lijkt Sarah dus snel op haar besluit te zijn teruggekomen. De vraag rijst wat haar heeft doen veranderen. Heeft ze opnieuw toegegeven aan de verleiding van de naald en de spuit? Heeft ze haar vorige woorden vergeten en is ze weer gezwicht voor de druk van het perfecte uiterlijk?

Sarah, Sarah, Sarah… Het lijkt erop dat ze zichzelf niet kan weerstaan. Of het nu om gezondheidsproblemen gaat of haar obsessie met lipfillers, ze blijft de aandacht trekken. Laatst deelde ze nog hoe haar hondjes haar hele huis hadden onder gescheten in de nacht nadat ze last van hun buikje hadden gekregen. Niemand die dit wil weten, maar Sarah deelt graag alles voor de aandacht.

Hieronder de foto met haar bericht.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja joh zij heeft terugval op terugval..Ze is zo labiel als maar zijn kan.😜

Afkomstig uit een eenvoudig, net, gezin, geen of nauwelijks een opleiding genoten, sober wonend omdat ze te belabberd waren iets van hun leven te maken en stikkend van de jaloezie. Dit is voor mij het merendeel van degenen die zulk lullig commentaar leveren op een ander. Dat afgunst zo iemands leven kan beheersen. Zielig!

Wat dat betreft past ze perfect bij André!
X op x zichzelf niet in de hand hebben & weer losgaan. Zo goedkoop.

Mitch, vind jij jezelf niet erg vermoeiend om elke keer een andere naam te bedenken en weer één of ander kletsverhaal op te hangen om zodoende te suggereren dat er nogal wat mensen reageren. Zó doorzichtig

Ik heb ook hooikoorts, en een hondje die weleens last van haar buikje heeft. Dat deel ik toch ook niet met de hele wereld? Dan ben ik niet bekend, en niemand boeit het dat ik hooikoorts heb, of dat mijn hond mij de hele nacht wakker houdt omdat ze ziek is en naar buiten moet. Ik geloof het niet dat de hele wereld het van een BN’er wil weten. Er zijn ergere dingen op en in de wereld.

Och Och en beetje hooikoorts en is meteen bijna dood, aanslelster!!!😛

Is een verslaving he die lippen, fillers en botox-shit. Als ze zichzelf nu al zo lelijk vindt en zich volop wil verbouwen wat dan als ze straks 30/40/50 is.
Ze krijgt steeds een enger koppie.🙀🥴🙄

Stel je niet aan & haal hooikoortspiletjes bij de drogist. En hooikoorts oogdruppels.
Gaat het meteen veel beter.☘️
Alles voor aandacht pffffff.

Teveel gesnoven wijffie????
Dat je snot eruit loopt.
Check maar ff je neustussenschot.😉

Hoe zit dat eigenlijk met Doornebos en van Soelen.. tijdje geleden had ze veel foto’s met, en vanuit een Porsche dus er zou wel een kern van waarheid in kunnen zitten.

Ja idd ze kickt op bezette mannen, liefst met een gezin. Heerlijk andermans leventje kapot maken.😬 Tot ze straks zelf een gezin heeft, dan ineens wel principes hebben.😆Karmaaaaaaa😜

Het toppunt van narcisme; selfies maken terwijl je zogenaamd ziek bent. Aandachtsziek, dát is het!

Je kan ook wel zien dat ze weinig opleiding genoten heeft. Me lichaam? Serieus?
Zo zie je maar weer, geld in overvloed [weliswaar via stiefpappie] maar investeren in een behoorlijke opleiding en daarmee ook in jezelf zit er niet in.

Helemaal mee eens Jill!👏 Chapeau precies zoals jij aangeeft.

Waarom investeren in een opleiding? Daar is ze waarschijnlijk ook te dom voor.
Stiefpappie is ook niet slim om haar maar geld toe te schuiven.

Hallo Jill, ook ik heb wel eens moeite met de schrijf-/spreektaal van de jeugd. Maar om zoiets dan direct aan een opleiding te koppelen, och……………….
Als jij iemand zo nodig wilt corrigeren, wil jij dan eens nagaan wanneer je dit symbool [ ] gebruikt en in welke gevallen dit ( ) symbool en kijk dan ook gelijk na hoe je een tussenzin zoals : en daarmee ook in jezelf in de tekst plaatst. En vergeet in het vervolg ook niet om na een komma een spatie te plaatsen.

Levi alias Sarah🤣🤣🤣🤣🤣

Ze komt aandacht tekort

Hahah dikke oogjes & wat snot🙄 Ohhh gossiee..wat een HEL!😂 Ze kan zich beter druk maken om die dikke lippen. 😂😂😂😂😂😂 Straks ontploffen ze.🙀