Relatie André Hazes en Monique is een grote leugen? Ze zien elkaar nauwelijks!

André Hazes jr. en Monique Westenberg blijven het onderwerp van gesprek in showbizzland. Terwijl André beweert dat hij weer smoorverliefd is op Monique en plannen heeft om haar opnieuw ten huwelijk te vragen, zijn er twijfels gerezen over de daadwerkelijke staat van hun relatie. Guido den Aantrekker, bekend als de media-adviseur van André en Rachel Hazes, heeft zo zijn bedenkingen.

In een recent interview met Shownieuws deelt Guido zijn sceptische kijk op de situatie: “Uiteraard is de keuze aan hen. Persoonlijk ben ik vrij nuchter en vraag ik me af, als je drie keer bij iemand weggaat omdat je niet gelukkig bent… Is dat volledig toe te schrijven aan verslavingsproblemen en andere factoren?”

Hij gaat verder: “Natuurlijk gun ik hen alle geluk en ik moet toegeven dat Monique wellicht goed bij André past, maar ik ben voorzichtig met al te hoge verwachtingen. Op dit moment lijken ze elkaar praktisch gezien amper anderhalve dag per week te zien. Is dat genoeg basis om een hernieuwde relatie op te bouwen?”

Enkel de tijd zal uitwijzen of André en Monique hun liefdesverhaal een positieve wending kunnen geven, aldus Guido. “Het is aan André om te bewijzen dat hij de juiste stappen zet. Het is niet voldoende om het slechts te verkondigen, hij moet het ook daadwerkelijk waarmaken. Dit vereist meer dan een paar maanden tijd. Als Monique verstandig is – en dat denk ik wel – zal ze de ontwikkelingen rustig afwachten. Het zou immers nogal voorbarig zijn om binnen een kwartaal alweer te trouwen.”

Terwijl André momenteel druk bezig is met de promotie van zijn nieuwe muziek, lijken zijn recente singles niet het succes te behalen waar hij op hoopte. Wat vindt Guido van deze tegenvallende resultaten? Hij ergert zich aan de kritiek die André hierover ontvangt. “Er lijkt een soort verwachting te bestaan dat zijn eerste nummer meteen een gigantische hit moet zijn, nietwaar?”

Volgens Guido is dat echter niet realistisch. “Als je kijkt naar waar André vandaan komt en wat hij al heeft bereikt, vind ik het al een prestatie op zich dat hij met zoveel overtuiging zingt.”

Maar zou een plekje in de onderste regionen van de Top 40 niet haalbaar moeten zijn? Zelfs dat blijkt moeilijk te zijn voor André, ondanks alle aandacht rondom zijn muzikale carrière. “Het is interessant om te benoemen dat hij nog nooit met zijn muziek in de Top 40 heeft gestaan, dus die vergelijking gaat enigszins mank.”

Hoe denkt André zelf over zijn recente muzikale teleurstellingen? In een interview met Radio 538 deelt hij zijn gedachten: “Natuurlijk heb ik al tien jaar lang tegen mezelf gezegd dat ik de allerbeste wil worden en wil uitblinken

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Allemaal lulkoek..Guido de buikspreekpop van familie Hazes dicteert precies wat Rachel hem opdraagt.
Dit is de wens van heks Roggel.
Accepteer nou maar dat lullo zijn huis verhuurt heeft en bij Moon inwoont.
Walgelijk een moeder die haar kids geen geluk gunt.

Als ze elkaar weinig zien dan hebben ze ook geen ruzie .
wat een geweldig stel pracht mensen deze 2 toch bij elkaar en kleine Dre die het geluk volmaakt.

Die aandachttrekker heeft weer wat te zeuren, zal die kroket hem wel weer ingefluisterd hebben. Die vent moet echt een keer uit het hele social media en roddelblaadjes circuit gedonderd worden, wat een kwal.

Heeft bij herhaling aangegeven hoe hij over haar denkt, maar als hij haar nu definitief dumpt, loopt hij het gevaar dat een aantal vrouwelijke fans afhaken (dezen hebben namelijk een hekel aan mannen die gaan scheiden) en de kaartverkoop nog slechter verloopt.
Monique wordt dus gewoon als De Joker ingezet.

@Job
Vrouwen hebben geen hekel aan mannen die gaan scheiden.

Maar aan eikels die telkens vreemdgaan & de boel belazeren. En hun verantwoording niet pakken en scheit aan hun gezin hebben. En hun kind steeds willen blootstellen aan elke scharrel.

Blijkbaar ben jij zo’n serie-vreemdganger met je vreemde conclusie.😜🥴🤣

Klopt, beste Cornelis, daar hebben vrouwen ook een hekel aan, maar scheiden heeft iets onherroepelijks en is veel ingrijpender. Maar weet je wat ik nu zo vreemd vind? Dat ook jij, evenals vele van je soortgenoten, als Monique aanhanger niet in staat bent een fatsoenlijke discussie aan te gaan en mij en passant maar even uitmaakt voor Serie Vreemdganger met rare conclusies. terwijl de absoluut niets van mij af weet. Wil je mijn conclusie over jou horen? Nou, zoek zelf maar een paar smerige opmerkingen op want daar ben jij sterker in dan ik.

Mafkees Job, meesten die ik ken hebben -net als ik- helemaal niks net die Monique of Hazes-familie.
Dus lul niet zo dom!

Hallo Cornelis, iedereen op deze site schrijft anoniem en jij beweert “de meesten die ik ken” etc. Dit is toch het duidelijkste bewijs dat jij tot een groepje behoort dat geregeld allerlei onzin en smerigheden over een ander weet te melden en aan de teneur van deze berichten is toch duidelijk af te lezen waarvoor je staat.

Job in ’t Veld met zijn oerstomme aannames & oordelen.
Duidelijk een simpele ziel. 🤣🤣🤣🤣

Zielig ventje die Job…😂😂😂
Alsof elke man of vrouw die tegen vreemdgaan is een Monique-aanhanger is, & iedereen die voor is automatisch een Sarah-aanhanger.
Jij krijgt de hoofdprijs voor nonsens uitkramen! 😂😂😂

Ik heb ook een hekel aan vreemdgangers, maar ik ben niet van kamp Hazes, Monique of Sarah. En die hoofdprijs, mag ik die aan Job uitreiken? 😁

Cornelis c.q. Guido c.q. Estelle je voelt je nogal in je kuif gepikt hè?! Maar joh, als je je toch niet aangesproken voelt leg je zo’n uitspraak toch naast je neer en reageer je helemaal niet. Nu laat je met uitdrukkingen als: mafkees, lul niet zo dom, oerstomme aannames, simpele ziel, zielig ventje, kraamt nonsens uit duidelijk zien tot welke categorie mensen jij behoort. Sorry, ik kan het ook niet helpen maar de feiten spreken voor zich .

Job cq Frederique cq Levi cq Rachel; wat een doodvermoeiend figuur ben jij.
Jij denkt altijd anderen te ontmaskeren met diverse namen terwijl het overduidelijk is dat je zelf aan meerdere persoonlijkheden lijdt. Want jouw berichten zijn altijd van dezelfde strekking cq uitspraken cq dommigheid!!!! 😂

Yeahaaa precies Jopieeee!! Exact wat mij ook zo opvalt.😂
Chapeau!👏

Jopie, in taalgebruik, taal- en stijlfouten, zinsopbouw, gebruik van leestekens etc. zie je vaak een aantal kenmerken die in een bepaalde richting wijzen. 100% juist?? Nee, maar wel rond de 90%.
Ik ben gewoon Job en niemand anders en het klopt dat er meerderen zijn die over bepaalde onderwerpen in grote lijnen hetzelfde denken en in de regel op een beschaafde manier dan hun mening geven. Is wel even iets anders dan wat er vaak van jullie kant komt waar schelden, beledigen, onwaarheden vertellen en smerigheden vertellen aan de orde van de dag is.
Maar desondanks Jopie: sans rancune en het gaat je goed.

Job alias Frederique/Xander, je aliassen schrijven precies dezelfde tekst .. knap hoor dat je uit zoveel persoonlijkheden bestaat.🤣🤣🤣
Zooooooo frusti dat je zelf niet zo’n knappe vrouw als Mo of Saar kan krijgen. 🤣🤣🤣
Ga in therapie om het een plekje te geven ipv hier al je gal spuien over alle shit in het leven. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

WHahahahaa Job is betrapt .. met zijn vele namen en aliassen …
👊😂👏

Job, laat gaan die paar vreemde reacties. Wie zich verontschuldigt, beschuldigt zichzelf.

wat een achterlijke reden, omdat vrouwen afhaken? hahaahaa! het ganse land is inmiddels afgehaakt bij de gehele familie hazes/van galen muv roxanne
de reden dat hij weer bij moniek is omdat deze kleuter nog geen water kan koken en hij een verzorger nodig heeft. en niet te vergeten zijn wekelijkse zaadlozing op maandag! 🛌
zijn carriere is voorbij. hij verkoopt helemaal niks meer. en dat heeft ie helemaal aan zichzelf en die moeder van hem te danken.
roxanne gaat lekker. 👍 ik durf te zweren dat andree en zijn moeder hun haren uit hun arrogante kop trekken van afgunst en jaloezie .hahhaahaa 😂🖕

Laat andre en monique toch met rust,laat hun gelukkig zijn.

Zo maar een paar uitspraken uit een interview in een damesblad Beaumonde:
1) ik houd meer van honden dan van kinderen;
2) André is voor mij niets meer dan de vader van mijn kind;
3) ik aanbid de mammon;
4) etc.etc.
Geef haar waar ze wettelijk recht op heeft, regel goede afspraken over alimentatie en bezoek en neem afscheid.

Joshua je hebt groot gelijk dit stel is nog nooit eerlijk geweest .De een gaat het om de poen en beide gaat het om aandacht en Aandachttrekker om zijn roddelblaadje

Jaloezie en frustratie volop hier.
Laat die 2 lekker gelukkig zijn en het zelf uitzoeken. Zij weten wat voor hun op dit moment het beste is.
Negativiteit volop hier gossie zorg eerst maar dat je eigen leven perfect is.😆😆😆

Bemoei je met je eigen verrotte leven en val die 2 niet lastig mafkezen & sneue sarah-groupies.
😜😹

Kijk, dat commentaar van die Frida is toch een duidelijk voorbeeld hoe Monique aanhangers hun mening ten beste geven Hier past maar 1 woord: BAH

Als dat voor hun de beste manier is qua relatie is s dat picobello!
Hun keuze en hebben die betweters hier niks mee te maken. Die hebben genoeg aan hun eigen sores.🤪