Karma: Lil Kleine wordt nu zelf afgetuigd in Thailand

De straatjongen en rap-superster Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, bevindt zich momenteel in Thailand voor vakantie en een intensieve training. Maar wat is de reden achter deze rigoureuze inspanningen?

Het is geen geheim dat Jorik Scholten een turbulent leven leidt, waarin zijn temperament soms de overhand neemt. Zo herinneren we ons nog het incident anderhalf jaar geleden, toen hij naar Thailand vluchtte na een vermeende mishandeling van zijn toenmalige verloofde, Jamie Vaes. Jamie beweerde zelfs dat Jorik haar hoofd tussen de autodeur had geklemd, maar later bleek dit niet te kloppen het was namelijk haar been. Desondanks is het duidelijk dat Jorik niet vies is van wat handgemeen, en het lag dan ook in de lijn der verwachting dat hij een nieuwe uitlaatklep zou vinden.

Nu blijkt dat Lil Kleine zich volledig heeft gestort op een trainingstraject in Thailand. Met vastberadenheid en doorzettingsvermogen onderwerpt hij zich aan een intensieve kickbokstraining. De vraag die op ieders lippen brandt, is wat hij van plan is met deze nieuwe vechtskills. Zullen we binnenkort Lil Kleine zien schitteren in de ring, waar hij zijn raps combineert met een indrukwekkende vechttechniek? Of heeft hij andere plannen in gedachten?

We vragen ons af of deze stap naar de vechtsport de innerlijke rust brengt waar Jorik naar op zoek is. Misschien kan hij zijn woede en frustraties kanaliseren in een gecontroleerde omgeving, in plaats van op straat of achter gesloten deuren.

Bekijk hieronder het filmpje:

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo jammer dat het niet echt was.