Jeroen Rietbergen op heterdaad betrapt

Het is het best bewaarde geheim van de showbizzwereld: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn weer samen, maar ze doen er alles aan om het verborgen te houden. Waarom schaamt Linda zich om openlijk toe te geven dat ze weer verliefd is op Jeroen, de voormalige bandleider van The Voice of Holland? Het antwoord ligt in een schokkende aanklacht: Jeroen wordt momenteel vervolgd voor verkrachting!

Het is een ingewikkelde situatie, vol met intriges en geheime ontmoetingen. Als een scène uit een spionagethriller zijn er zelfs spionnen van Yvonne die zich verschuilen in de bosjes en laten we vooral Edwin Smulders niet vergeten, die zijn telelens als een wapen gebruikt om het waarheidsgehalte te bewijzen.

Na een week van intensief speurwerk heeft Edwin maar één conclusie: Jeroen woont weer bij Linda! Het bewijs is overweldigend en staat deze week in Story, inclusief een uitgebreide fotoreportage.

Maar het verhaal gaat verder. Op een zonnige zaterdagochtend wordt Jeroen gespot bij de befaamde bakkerij Maison Gourmande in Bussum, bekend om zijn overheerlijke banket. Wat deed Jeroen daar? Volgens Story stond hij geduldig in de rij, met in zijn hand een boodschappenlijstje dat Linda hem hoogstwaarschijnlijk had gegeven.

Jeroen verliet de bakkerij met niet één, niet twee, maar maar liefst DRIE (!) baguettes. Een opvallend aantal, zeker omdat hij met zijn BMW naar de bakkerij was gekomen, hoewel deze slechts vijf minuten fietsen van Linda’s villa ligt. Wat was de reden voor deze overvloed aan stokbroden? Het blijft een mysterie, aangezien Story het niet vermeldt. Welke verrukkelijke belegcombinaties Jeroen heeft gekozen voor zijn baguettes, blijft dus onbekend.

Maar één ding is zeker: de liefde tussen Linda en Jeroen is sterker dan ooit. “Dat ze altijd in haar grote liefde zal blijven geloven, heeft Linda hem al eerder op een briefje gegeven…”, fluistert Story mysterieus. Wat brengt de toekomst voor dit geheime koppel? Blijven ze vechten tegen alle obstakels of zal het schandaal hen uiteindelijk uit elkaar drijven?

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hΓ© uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Mollen hebben hun ziel al verkocht aan Satan .
Kijk alleen maar naar de ranzigheid wat Ze uitzenden op TV.
It,s albout money en viespeukerij.

Zijn eigen stokbroodje werkt zeker niet meer optimaal, dat hij er zoveel moet inkopen.
Bij Linda zal het een uitdaging zijn, hij houdt vooral van jonge meiden.
En..geld natuurlijk, hij ziet haar als geldschieter en werkgever.
Benieuwd wanneer zijn recente gescharrel boven tafel komt.πŸ™„πŸ˜›πŸ˜

Dat domme Linda erin trapt, hoe labiel ben je dan.
Zoveel geld en absoluut niet met jezelf kunnen zijn.πŸ™„ Zoals ze al meermaals aangaf.

Dump die smeerlap Linda!!!!
Waar zijn je normen en waarden?????
Schandalig zijn gedrag dus goedkeuren.
Heb je nou echt niet door dag je volop gebruikt wordt?!
Hij kiest jou voor het luxe leventje.
En vreet natuurlik voor altijd buiten de deur. Je zou je toch kapot schamen als je naast die dweil oopt.πŸ™€πŸ˜›