Er zijn hele grote zorgen om prinses Alexia

Er is opmerkelijk nieuws opgedoken over prinses Alexia en haar beslissing om haar diploma in Wales te behalen. Historicus Gerard Aalders deelt een verrassende onthulling die ons doet twijfelen aan de intelligentie van onze prinsessen. Is er meer aan de hand dan we denken?

In een exclusief interview met Story doorbreekt Gerard Aalders de lofzang rondom de prinsessen en werpt hij een kritische blik op hun intellectuele capaciteiten. “Wordt alles wat de prinsessen doen echt zo briljant beschreven? Ik heb mijn twijfels”, onthult Aalders. Hij stelt de vraag of al het vermeende intellect werkelijk in die ene specifieke familie zit.

Maar daar blijft het niet bij. Gerard Aalders deelt een opmerkelijk weetje over Alexia en haar jongere zus Ariane. Alexia koos ervoor om naar Wales te gaan voor haar internationaal baccalaureaat, en nu volgt Ariane in haar voetsporen door haar diploma in Italië te behalen. Wat is de reden achter deze studiekeuzes?

Volgens Aalders is er meer aan de hand dan alleen het verkrijgen van een internationaal erkend diploma. Hij speculeert dat de prinsessen bewust uit de schijnwerpers worden gehouden. Op deze manier kunnen ze geen onhandige uitspraken doen of rare fratsen uithalen die wij te weten zouden komen. Het lijkt erop dat er een strategie achter schuilt om hun imago te beschermen.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laat die meid met rust hebben jullie niets beters te doen ga achter belangrijker nieuws aan zoals hoe krijgen rutte en de rest van zijn holmaatjes weg