Bizarre Aanhouding! Politie pakt Frans Duijts op

Het was een enerverende rit voor zanger Frans Duijts toen hij onlangs in zijn peperdure sportwagen over de snelweg scheurde. Plots verscheen er een politiewagen voor hem, met zwaailichten en een teken dat hij moest stoppen op de vluchtstrook. Paniek sloeg toe bij Frans, die zich afvroeg wat er aan de hand was. Had hij te hard gereden? Was er een noodgeval?

Terwijl de adrenaline door zijn lijf gierde, stapten de agenten uit en vroegen ze om zijn rijbewijs. Ook verzochten ze Frans om uit zijn auto te stappen. Net op dat moment sprong zijn nichtje uit de politieauto, tot grote verrassing van de geschrokken zanger. Het bleek een ludieke actie te zijn, maar het zweet stond Frans op dat moment wel op zijn voorhoofd.

Het is niet de eerste keer dat Frans Duijts betrokken raakt bij onverwachte situaties met de politie. Onlangs werd hij zelfs achter de schermen van een van zijn optredens in de boeien geslagen. Deze actie, die ook als grap bedoeld was, liep bijna uit de hand. Frans voelde hevige pijn toen de agente zijn arm ruw draaide.

Je vraagt je af of de politie niets beters te doen heeft dan dit soort geintjes uit te halen. Frans Duijts heeft in ieder geval zijn lesje geleerd: hij zal voortaan met argusogen de politie in de gaten houden tijdens zijn avontuurlijke autoritten.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties