Erica Meiland en Linda de Mol hebben bonje met elkaar

Linda de Mol lijkt opnieuw in de ban te zijn van haar ex, Jeroen Rietbergen, alhoewel ze het zelf nog niet heeft bevestigd. Geruchten doen de ronde dat de twee hun eerdere breuk hebben weten te overbruggen en weer samen zijn. Opvallend genoeg heeft Linda onlangs een emotionele liefdesverklaring op Instagram geplaatst, wat de speculaties alleen maar voedt.

Terwijl de paparazzi de twee tortelduifjes meerdere keren hebben gespot bij Linda’s woning, zijn er ook sceptici zoals Erica Meiland, die haar ongezouten mening niet onder stoelen of banken steekt. “Ze zijn vijftien jaar lang samen geweest, en hoewel hij vast ook goede dingen heeft gedaan, zou mijn perceptie van zo’n persoon volledig veranderen,” onthult Erica in een interview met weekblad Party. “Ik bedoel, wie valt er nou voor een man die zich op zo’n manier gedraagt? Het is gewoon niet aantrekkelijk.”

Weekblad Story had een primeur toen ze Jeroen herhaaldelijk in de buurt van Linda’s huis spotten. Er wordt gefluisterd dat hij zelfs bij haar heeft overnacht, waardoor de geruchtenmolen op volle toeren draait.

Erica Meiland, altijd scherp van tong, benadrukt dat Linda helemaal geen behoefte heeft aan Jeroen in haar leven. “Ze heeft een prachtig huis, meer dan genoeg geld en haar eigen succesvolle magazine. Waarom zou ze dan vallen voor de streken van Jeroen?” vraagt Erica retorisch. Ze erkent echter dat het een complexe situatie kan zijn, vooral voor de kinderen van Linda. “Natuurlijk zal het niet gemakkelijk zijn. Alleen zijn kan soms minder gezellig zijn, maar het brengt ook rust.”

Noa, de dochter van Linda, heeft haar ongenoegen eerder geuit en gaf toe dat ze “boos en teleurgesteld” was, maar ze erkent ook dat Jeroen goede dingen heeft gedaan voor het gezin. “Hij heeft ook zijn positieve kanten en heeft mijn moeder, mijn broer en mijzelf geholpen,” vertrouwde Noa ons toe. “Uiteindelijk wil ik gewoon dat mijn moeder gelukkig is. Het is haar leven en haar keuze.”

Terwijl de speculaties blijven toenemen, is het afwachten of Linda de Mol haar stilzwijgen zal doorbreken en bevestiging zal geven aan de geruchten over haar hereniging met Jeroen Rietbergen.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En??? Geen van die twee is interessant genoeg om bij stil te staan.

Oei Oei Erica, niet slim van je om zo op de zus van je broodheer af te geven. Als Linda in haar vingers knipt, dan zal John je zo aan de kant schuiven. Einde Chateau Meiland.