Monique Westenberg zit diep in de problemen

Monique Westenberg’s grote dag is aangebroken: haar eigen kledinglijn wordt gelanceerd bij de populaire kledingwinkel Hip&Go. Vol enthousiasme kondigde ze gisteren aan dat ze persoonlijk aanwezig zal zijn bij de winkel in Oisterwijk. Maar haar recente Instagram-posts werpen een schaduw over haar feestelijke aankondiging…

Monique heeft maandenlang gewerkt aan haar kledinglijn en heeft er al haar energie en liefde in gestoken. Op Instagram deelde ze haar trots met haar volgers: “Ik ben ontzettend trots, dus ik wil dit het allerliefste persoonlijk met jullie delen.”

Ze nodigde haar volgers uit om naar de winkel in Oisterwijk te komen en door haar gestyled te worden, terwijl ze ook de gelegenheid zouden hebben om haar te ontmoeten en met haar te praten over de collectie.

Echter, tot teleurstelling van Monique en haar fans, lijken de reacties op de kledinglijn niet zo enthousiast te zijn als gehoopt. Beelden die Monique vandaag deelde, tonen een bijna lege winkel.

Ondanks dat Monique vanochtend klaarstond met versgebakken cake, blijft de grote toestroom van klanten vooralsnog uit. In de winkel lijken alleen een paar vriendinnen van Monique aanwezig te zijn. Eén van hen deelde haar steun op Instagram: “Trots op jou.”

Het lijkt een beetje op de kleding collectie die Monique bij de Kruidvat had en voor geen meter liep. De collectie kwam al snel in de aanbieding met 50% en Monique kreeg zelf dozen met onverkochte kleding van de Kruidvat die ze dan maar gratis weg gaf.

Hoewel deze nieuwe kledinglijn ook nog niet het gewenste succes heeft behaald, gaat het op liefdesgebied wel goed met Monique. Onlangs deelde ze een nostalgische herinnering aan haar eerste date met André Hazes, negen jaar geleden. Terugkijkend op die bijzondere ontmoeting zei Monique op Instagram: “Ik zou wel even wat gaan eten met die snotneus.” Het was meteen raak, want bij die eerste blik voelde ze vuurwerk door haar hele lichaam.

Na de bedrogaffaire en zelfs een verbroken verloving in de jaren die volgden, hebben Monique en André elkaar weer gevonden. “Nu, negen jaar later, met veel hoogte- en dieptepunten, waardevolle lessen en uitdagingen, een prachtige zoon en drie hondenkinderen verder, voel ik nog steeds die vlinders,” aldus Monique.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Naar de kringloopwinkel het niet hebben dus weg ermee in de afval bak

Volgens zeggen schijnt Hipengo in eerste instantie met een ander vrouwtje (overigens een bekende van Monique) in zee te willen gaan, maar dit vrouwtje is er op één of andere slinkse manier door Monique uitgewerkt en nu probeert zij met de eer te gaan strijken.

Echt slim om op de “grandioze” introductie van je kledinglijn lege tafeltjes, flessen met de kurk er nog op, schalen met gebakjes en géén klanten , maar een paar hysterische vriendinnen, te laten zien op je Instagram. Kan je zien dat ze ook hier niets, maar dan ook werkelijk niets van begrijpt.

Flessen met kurk??? AI AI AI benieuwd wat haar grote kleuter daarvan vindt want had hij niet een verrassingsbezoekje gebracht?? En dan wordt hij zomaar met flessen drank geconfronteerd???? AI AI AI

Heeft ze eigenlijk wel de modevakschool gedaan zal wel een paar weken eraan gewerkt hebben want ze is altijd op vakantie. De kleren zien er trouwens niet uit. Ze kan beter met Andre naar een kliniek gaan om af te kikken van aandacht verslaving.

Van wat ik tot nu toe gezien heb, zal de concurrentie echt niet wakker liggen. Veel kleur en weinig smaakvol

Die leert het nooit, de kleding ziet er net als dat Kruidvatspul niet uit.

Middelbare vrouwen die goedkope hysterische kermis en circus-kleding voor een Hollywood-prijs willen verkopen waar je nog niet dood in gevonden wilt worden. 🤣Stop er maar gewoon mee, Mo. Nederland is al heel lang klaar met jou en die andere flopclown die jou op maandag komt aanduwen.
Byebye Felicia!👋

Wansmaak is ook een smaak en die is haar wel toevertrouwd. Neem aan dat de rest van NL er NIET als een lichtekooi wil uitzien. Ze zal de collectie overigens wel gekopieerd hebben uit de catalogus van Ali Express want eencelligen zijn zelf niet zo creatief. Trouwens , waar had ze de tijd vandaan moeten halen. Ze is al de halve dag bezig haar gezicht ” jong ” te plamuren en voor het overige is ze alleen maar op vakantie , natuurlijk op rekening van André. Wat een mentaliteit. Je kan een vrouw wel uit het kamp halen maar het kamp niet uit de vrouw.

Ken je die mop van de 2 domme blondjes in de kledingzaak van Monique? Komt een blondje de winkel binnen en zegt tegen de blonde verkoopster ; ik wil graag die jurk in de etalage passen. Waarop het de verkoopster ( Mo ? ) zegt… mevrouw we hebben ook pashokjes ! Oudbakken en belegen mop maar past wel bij de entourage van die aandachtsgek Mo W