Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Marco Borsato’s zoon onder vuur na tikkie sturen naar doodzieke schoonmoeder met kanker


Het lijkt erop dat de appel niet ver van de boom valt bij de Borsato-familie. Luca, de zoon van Marco Borsato. De jonge Borsato heeft een twijfelachtige reputatie als het gaat om zijn omgang met vrouwen. Zo zou hij zelfs pikante foto’s van zijn zaakje hebben verstuurd naar verschillende dames.

Een van de ontvangers van deze onthullende foto aarzelde niet en stapte direct naar zijn toenmalige vriendin, Daisy. Wat blijkt? Luca heeft naar verluidt vaker dit soort gedrag vertoond liet Daisy weten. Na deze schokkende onthulling maakte Daisy een einde aan hun relatie en uitte ze haar frustratie naar de hele Borsato-clan.

Maar de storm rondom Luca houdt niet op. Daisy haalt opnieuw uit naar Luca. Op Instagram zei ze namelijk in een reactie het volgende op de vraag wat het toppunt van gierigheid is wat je hebt meegemaakt met je man. Diasy geeft het volgende veelzeggende antwoordt:

‘Mijn ex die mijn moeder een tikkie stuurde. Die krent woonde al gratis bij mij in omdat hij te beroerd was om mee te betalen ondanks zijn dikke bankrekening. Maar we aten ook elke zondag gratis bij mijn moeder. Toen moest mijn moeder naar het ziekenhuis omdat ze kanker had durfde hij haar een tikkie van de bezinekosten te sturen. Echt een hond.’

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Appel valt dus niet ver van de boom.

Omg dan ben je wel diep gezonken . BAH BAH WAT EEN TUIG 😡😡😡😡

Wat een walgelijke respectloze gozer! Duidelijk geen opvoeding gehad van pappie die zich vooral bezighield met jonge vrouwen & manmie die zich alleen met kleding en make-up bezighoudt.
Flapdrol is hij net als zijn vader.😜

Smeerlap bah! Al due foto’s van zijn cannoli sturen naar allemaal vrouwen en vreemdgaan.
verslaving zit dus duidelijk in zijn genen net als bij zijn walgelijke smerige vader Marco B.

Dit dametje kan hem maar niet uit haar hoofd krijgen is het niet?
Luca en de fam. Borsato mag blij zijn om van dit goedkope mevrouwtje af te zijn. Zeer naar meisje met d’r leugenachtige gezwets. Type borderliner die een paar centjes bijverdient door haar kont te verkopen op internet. Yuk!

Wat een smerig ventje die heeft totaal geen opvoeding gehad.

ahhhhaaaaaaaa luca komt in het nieuws en het wicht probeert hem weer eens moedwillig kapot te maken zoals alleen een afgunstige en wraakzuchtige ex kan.
je hoeft alleen haar tiktok te bekijken om te zien hoe labiel en narcistisch ze is.
sneu ding.