Max Verstappen neemt drastisch besluit omtrent Formule-1 race in Zandvooort

Max Verstappen, de beroemde Nederlandse Formule 1-coureur die geen belasting betaald in Nederland, heeft weer voor een opvallende en patriottische look gezorgd. Met de naderende Dutch Grand Prix op het circuit van Zandvoort heeft Verstappen zojuist zijn speciale helm onthuld, geïnspireerd op niemand minder dan de Nederlandse vlag zelf.

De onthulling vond plaats op de officiële website van Verstappen, waar de helm in al zijn glorie te bewonderen is. De iconische leeuw, symbool voor kracht en trots, siert de helm samen met de kenmerkende driekleur van Nederland. Hiermee behoudt de helm de herkenbare stijl die we van Verstappen gewend zijn, maar met een bijzondere twist ter ere van de Nederlandse Grand Prix.

In een video die ter ere van de helm is gepubliceerd, deelt de coureur persoonlijk waarom hij voor dit ontwerp heeft gekozen. “We hebben een nieuwe helm”, begint Verstappen met typische nuchterheid. “De helm is behoorlijk Nederlands, zoals je kunt zien. Op de bovenkant is de vlag met de leeuw te zien. De ene kant van de helm is gedecoreerd met blauw en de andere met rood. Aan de achterkant komen deze kleuren samen. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Ik hoop dat het er geweldig uitziet op het circuit en ik hoop vooral dat jullie het mooi vinden.”

In de wereld van de Formule 1 is het traditie geworden dat coureurs hun helmontwerpen regelmatig veranderen, vooral voor speciale races en evenementen. Vorig jaar eerde Max Verstappen zijn vader Jos Verstappen op het Zandvoort-circuit door met een helm te rijden die opvallend veel leek op die van zijn vader. Dit soort eerbetonen komt vaker voor in de sport.

Met nog maar een paar weken tot de Nederlandse Grand Prix wordt de spanning in de Formule 1-wereld weer lekker opgebouwd.

Hieronder de video:

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mooie helm👍 maar wat er drastisch is begrijp ik niet🤔

Succes Max🍀

Prachtige helm Max…👍

Tot aankomend weekend in Zandvoort, ik zal voor je juichen….🏎🏎

YOU’RE SIMPLY THE BEST