Patty Brard in een diep dal: emotioneel aan de grond om haar uiterlijk

De flamboyante diva Patty Brard is weer helemaal in the picture, maar dit keer deelt ze méér dan een plaatje. In de videoserie ‘Bitterzoet’ van Robbyn Jansen gaat Patty helemaal los over haar obsessie met het uiterlijk.

“Meer de spiegel speelt een rol. Als ik in de spiegel kijk en ik denk: ‘Jezus Christus, wat zie jij er uit vandaag’. Dat deel ik ook wel op sociale media,” verklapt ze. Zo zie je maar, het is niet alleen de glamour die Patty laat schitteren; de naalden van cosmetisch arts Rogier helpen ook een handje. “Ik geloof dat ik een opfrisser nodig heb. En dan krijg ik drie of soms vier spuitjes,” onthult Patty zonder enige schaamte.

Waarom al deze moeite? Nou, Patty kan het je wel even haarfijn uitleggen: “Ik ben niet bang om oud te worden. Ik ben wel bang om heel lelijk oud te worden.” Patty schijnt echt kapot van verdriet te zijn als ze een offday heeft met haar uiterlijk.

En dan komt ze met een ferme uitsmijter voor alle vrouwen in Nederland: “Ik vind echt dat Nederlandse vrouwen slechter voor zichzelf zorgen dan ze zouden moeten. Eigenlijk verdienen ze allemaal een diepe buiging voor wat ze de hele dag doen.” Ja, je hoort het goed, dames: Patty Brard denkt dat jullie een lesje zelfzorg kunnen gebruiken.

Alles bij elkaar, in deze aflevering van ‘Bitterzoet’ steken zowel de naalden als de waarheden diep. En daar is Patty, zoals altijd, niet te beroerd voor om dat onder de neus te wrijven. Zal de spuitjesqueen Nederlandse vrouwen inspireren om meer aan zelfzorg te doen? We zijn benieuwd.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vindt ze zichzelf knap dan???

Ze vind zichzelf mooi maar ze is oh zo lelijk. En met die oude kop moet ze gewoon van het beeld af.

Ik wordt liever op een natuurlijke manier oud, dan dat ik me moet volspuiten met botox en andere troep. Heb je een strak gezicht en je hals zit vol rimpels en anders zie je dat wel verder naar beneden dat je oud wordt. Dan maar lelijk oud, maar wel natuurlijk. En als een kerel dat niet mooi vind, dan is hij mij niet waard zei mijn moeder altijd.

En je moeder heeft gelijk!
Zombieclown club wordt maar groter. Wat kan lelijker zijn dan een gezicht van zombieclown? Kijk maar naar naar het gezicht van mevrouw Westenberg. Verschriiiiikkeeeeelijkkkkk!
Zonder botox en 3 shovels make-up durft Patty niet het huis out.

Yvon je hebt een verstandige moeder👍

Dank je wel Nellie, maar ik heb haar helaas niet meer bij me. En dan zijn zulke uitspraken je nog veel dierbaarder. Dus ik hou die uitspraak echt in gedachte voor als ik weer een leuke man tegenkom en hij iets aan me wil veranderen.

Mooie herinneringen om te koesteren Yvon💖

Ik ben zelf iets ouder dan Monique. Niet veel, ik denk een jaar of 2. Maar ik hou van mezelf zoals ik ben. Ook met de grijze haren die ik inmiddels heb. Begin op dezelfde plaats grijs te worden als mijn moeder. Ik heb heel lang getwijfeld of ik ze zou verven. Maar sinds haar overlijden, denk ik laat maar. Ik omarm mijn grijze lokken.

@Nellie, ik kon geen antwoord meer geven onder jou reactie, dus dan maar zo. Dank je wel, en ik koester zeker de mooie herinneringen. “Wat je in je hart bewaard, raak je nooit meer kwijt”. Die tekst had ik op mijn lint van mijn bloemen laten zetten.